Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Campionate europene > stiri Campionat European
A   A   A

Transferat pe o mare suma de bani, un fotbalist de top dezamageste la PSG

Transferat pe o mare suma de bani, un fotbalist de top dezamageste la PSG
Foto: goal
A fost transferat de la Chelsea Londra in schimbul a 50 de milioane de lire sterline, insa dezamgeste la PSG in acest inceput de Ligue 1.

PSG are un inceput greoi de campionat in Franta, inregistrand 5 egaluri in opt meciuri disputate pana in prezent. Ultima remiza a fost inregistrata sambata in deplasarea de la Toulouse, scor 1-1.

Accidentarea grava a lui Thiago Silva, stalpul apararii, a fortat includerea in 11-le de start a lui David Luiz, brazilianul transferat in aceasta vara de la Chelsea Londra, in schimbul a 50 de milioane de lire sterline.

Privit ca unul dintre vinovatii inceputului ezitant de sezon, Luiz a fost des criticat de fanii parizienilor, insa antrenorul Laurent Blanc nu a ezitat sa il apere.
"Are nevoie de timp. Ca si alti jucatori, el a ajuns la noi dupa un campionat mondial dezamagitor pentru Brazilia. Luiz nu era la zi cu pregatirea din presezon cand a venit la noi. A venit si imediat a inceput sa joace. Poate ar fi fost mai bine sa astept pana sa il titularizez, insa accidentarea lui Silva nu mi-a dat alte alternative. Cred insa ca s-a descurcat bine. Este un fundas bun si devine foarte important pentru echipa noastra.", a spus Blanc, citat de Goal.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 28 Septembrie 2014, ora 21:50
 Colaborator:Iulian Dumitrescu

 Articol citit de 3073 ori

Citeste si: