Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Gigi Becali > stiri Gigi Becali
A   A   A

Gigi Becali, atacat dur de un conducator din Liga 1: Am citit ca e maresal, general

Gigi Becali, atacat dur de un conducator din Liga 1: Am citit ca e maresal, general
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro
Gigi Becali este atacat dur de un conducator din Liga 1 dupa o serie de declaratii facute de latifundiar.

Finantatorul FCSB a fost pus la zid de Cristian Tanase, conducatorul celor de la Concordia Chiajna.

"Nu mi se pare deloc in regula ce face Gigi Becali. Azi am fost mai mult pe drumuri si nu am vazut emisiunile, dar din articolele pe care le-am citit mi se pare ca este mai mult decat deplasat. L-a atacat aiurea pe Dorinel Munteanu, care spusese ca a facut o greseala ca a acceptat oferta lui Becali la un moment dat. Asa, si? Ce a spus Dorinel? Am citit ca e maresal, general, ce grad o spune ca mai are si trebuie sa-si apere ostile? Ce, suntem pe campul de lupta?

Sa stiti ca unul dintre motivele imaginii proaste pe care o are fotbalul nostru este legat de astfel de jigniri. Si din aceasta cauza ne refuza unii sponsori. M-am lovit de astfel de situatii, credeti-ma! Ce o sa facem acum? O sa-i reprosam lui Dorinel toata viata o greseala? E vreunul intre noi care nu a facut greseli in viata? Nu cred!
Si a mai spus ceva de genul sa stea in modestia lui, ca e acolo unde e. Unde e? La o echipa, Concordia, care a batut pe FCSB. In viata, trufia si aroganta se platesc. Credeam ca domnul Becali stie acest lucru", a spus presedintele Concordiei la DigiSport.

Becali a iesit la atac joi, dupa ce Dorinel Munteanu, antrenorul Concordiei, a sustinut ca a gresit atunci cand a acceptat oferta de a antrena FCSB.
Facebook ShareTweet
 Joi, 08 Noiembrie 2018, ora 19:54

 Articol citit de 5161 ori

Citeste si: