Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Basescu si Udrea au fost invitati, saptamana viitoare, la audieri in Comisia SRI

Basescu si Udrea au fost invitati, saptamana viitoare, la audieri in Comisia SRI
Foto: Facebook/Claudiu Manda
Traian Basescu si Elena Udrea, dar si altii vor fi invitati saptamana viitoare la Comisia de Control SRI, a anuntat joi senatorul PSD Claudiu Manda, presedintele acestui for, dupa audierea Alinei Bica.

"Saptamana viitoare intentionam sa-i invitam la comisie din nou pe Daniel Dragomir, Elena Udrea, Traian Basescu si domnul Putura, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei. In cadrul discutiilor au aparut elemente pe care cred ca le putem lamuri (....) cu acesti invitati", a precizat Manda.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost audiata, joi, la Comisia SRI, unde a vorbit despre implicari ale persoanelor din conducerea acestui serviciu in dosare la care a participat sau le-a instrumentat, "in ambele sensuri", a declarat Manda.
Amintim ca fostul colonel SRI Daniel Dragomir a prezentat, in septembrie, Comisiei SRI o lista cu 65 de persoane care ar trebuie audiate si care ar putea sa-i probeze afirmatiile, pe lista fiind politicieni, ziaristi, oameni de afaceri si cadre ale SRI.

Dragomir a fost audiat pana acum de doua ori de catre Comisia SRI.

Prima persoana audiata de Comisia SRI dupa dezvaluirile lui Dragomir a fost omul de afaceri Sorin Strutinsky.

Citeste si Ce spune Opozitia despre "dezvaluirile" lui Dragomir din Comisia SRI: Incredibil cum s-a putut pica in aceasta plasa. Noi nu facem investigatii pe fondCezar Preda, despre planul ascuns al Puterii legat de Comisia SRI si dezvaluirile lui DragomirManda recunoaste ca a avut intalniri cu persoane ce urmau sa fie audiate de Comisia SRI: M-am pus la punctDaniel Dragomir, din nou la comisia SRI: Eu nu am nici caderea si nici situatia in care sa prezint probe sau dovezi
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Octombrie 2017, ora 18:28

 Articol citit de 1112 ori

Citeste si: