Basescu: Eu am facut aliante gresite. Mai bine ramai in opozitie decat sa te compromiti

Duminica, 17 Aprilie 2016, ora 08:27
4153 citiri
Basescu: Eu am facut aliante gresite. Mai bine ramai in opozitie decat sa te compromiti
Foto: Facebook / Traian Basescu

Traian Basescu le-a spus, vineri seara, membrilor PMP Prahova, ca in cariera sa politica a facut aliante "gresite" si le-a recomandat sa nu faca astfel de aliante, spunandu-le ca "mai bine ramai in opozitie decat sa te compromiti".

Prezent, vineri seara, in localitatea Paulesti, unde a avut loc lansarea candidatilor PMP Prahova pentru alegerile locale, fostul sef al statului Traian Basescu le-a vorbit membrilor PMP Prahova despre prevederile constitutionale pe care un ales local trebuie sa le aiba in vedere, dar si despre modul in care isi doreste ca PMP sa faca politica, informeaza News.ro.

Astfel, Basescu le-a spus celor de la PMP ca in cariera sa a facut aliante politice gresite si le-a recomandat sa nu se compromita facand astfel de aliante.

Un barbat, evacuat cu forta, dupa ce a vociferat si a cerut sa discute cu Traian Basescu

"Uneori sunt necesare aliante, dar nu orice alianta. Eu am facut aliante gresite si va spun voua, azi, sa nu faceti aliante gresite, este mai bine sa ramai in opozitie decat sa te compromiti intr-o alianta necredibila", a spus Traian Basescu.

El a tinut sa precizeze ca PMP nu este partidul sau si ca este un membru al acestei formatiuni ca toti ceilalti.

"Acest partid nu este partidul meu. Eu sunt un membru al acestui partid ca oricare dintre dumneavoastra. Acest partid este partidul dumneavoastra si partidul este facut sa-i serveasca pe romani.

Basescu lui Blaga: Candideaza si iti voi da o bataie electorala sora cu moartea!

Eu nu am vrut sa cream impreuna un partid pentru ca mai am obiective politice, nu mai am ce sa fiu in Romania ca politician ales. (...) Nu mai vreau nimic pentru mine. As vrea sa fac ceva pentru romani si acest ceva este transferul unei experiente uriase", a mai spus Basescu in discursul tinut in fata celor cateva sute de membri PMP Prezenti la lansare.

Fostul sef al statului a reiterat ca obiectivul sau este de a face din PMP "un partid de 40 de procente".

PMP Prahova si-a lansat sambata, la Paulesti, candidatii pentru alegerile locale din 5 iunie. Candidatul partidului pentru Primaria Ploiesti este Catalina Nicoleta Bozianu, fost viceprimar al municipiului in mandatul trecut.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Basescu alegeri PMP, #Basescu Paulesti PMP, #Basescu aliante politice , #PMP