Acest KIT te poate ajuta sa tranzactionezi cu succes pe bursa

Vineri, 22 Iunie 2018, ora 11:16
14690 citiri
Acest KIT te poate ajuta sa tranzactionezi cu succes pe bursa

Se pare ca dupa studierea mai multor materiale clasice despre investitii pe bursa de valori locala si internationala, putine lucruri mai sunt noi si incitante.

Poate ca este cu adevarat dificil sa gasesti ceva care sa devina MUST HAVE pentru colectia ta, insa exista acel ceva care le ofera atat investitorilor incepatori cat si celor avansati, perspectiva de care au nevoie pentru a-si maximiza randamentele: noul TRADING KIT 2018.

Un pachet premium lansat de Admiral Markets pentru piata din Romania, ce cuprinde:

  • DVD de 8 GB cu lectii video oferite de legendele industriei
  • PenDrive de 8 GB cu roboti (EAs) si indicatori customizati
  • Carti in format tiparit si electronic cu strategii de tranzactionare pentru incepatori si avansati

Reprezentantii Admiral Markets spun ca acest Trading KIT ce poate fi obtinut cu cost ZERO si livrare GRATUITA "ofera o varietate de tehnici si strategii de tranzactionare, unelte si functii pentru a-ti reduce riscul si a-ti mari randamentul, in calitate de trader pe termen scurt sau investitor pe termen lung. Cu alte cuvinte, iti ofera calea cea mai scurta pentru a reusi, de indata ce circumstantele permit sau, in cel mai rau caz, pentru a evita greseli si pierderi care te pot costa bani si incredere inainte de a avea timp suficient pentru a descoperi calea catre succes".

Iata o sursa care te-ar putea duce pas cu pas de la ignorarea investitiilor in cele mai mari companii din lume prin intermediul bursei la competenta necesara pentru a obtine castiguri de capital si un venit stabil din dividende si dobanzi.

Un MUST HAVE pentru orice trader si investitor informat, dar nu trebuie sa ne credeti pe noi - aflati mai multe accesand pagina oficiala a acestui Trading KIT 2018 in Romania.

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
#trading kit 2018 admiral markets , #bursa