Sala Polivalenta Cluj-Napoca va purta numele unei banci in schimbul a 600.000 de euro

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 18:38
5871 citiri
Sala Polivalenta Cluj-Napoca va purta numele unei banci in schimbul a 600.000 de euro
Foto: Sala Polivalenta Cluj-Napoca

Sala Polivalenta Cluj-Napoca va purta numele Bancii Transilvania, dupa ce Consiliul Local al municipiului a avizat favorabil protocolul care prevede ca aceasta banca va achita 600.000 de euro pe o perioada de 5 ani.

Directorul Salii Polivalente Cluj-Napoca, Ionut Rusu, a declarat, marti, ca procedura prin care firmele interesate puteau depune oferte pentru a da un nume salii s-a derulat in perioada 1 septembrie - 9 octombrie.

"In luna iulie am prezentat initiativa noastra de a da un nume Salii Polivalente, dupa care am demarat o procedura interna in care am stabilit ca in perioada 1 septembrie - 9 octombrie firmele interesate care doresc sa dea numele salii pot depune oferte.

In urma acestui demers, a reiesit ca singura oferta concreta a fost a Bancii Transilvania, iar negocierile s-au finalizat marti, zi in care Consiliul Local Cluj-Napoca a si avizat favorabil protocolul prin care Sala Polivalenta va purta numele Bancii Transilvania.

Suma care va fi platita de banca este de 600.000 de euro pe o perioada de 5 ani, iar banii ii vom folosi pentru acoperirea unor costuri suplimentare date de practicarea orelor de sport in sala si a unor cheltuieli", a spus Rusu.

Potrivit acestuia, Banca Transilvania si-a asumat si o investitie in sportul clujean, de 40 de milioane de lei in urmatorii 5 ani.

Potrivit lui Ionut Rusu, in urmatoarele doua saptamani va fi semnat contractul cu Banca Transilvania, perioada in care se va stabili exact si noua denumire a Salii Polivalente Cluj-Napoca.

Sala Polivalenta Cluj-Napoca a fost inaugurata in octombrie 2014, fiind cea mai moderna din Romania, investitia ridicandu-se la 70 de milioane de lei.

Sala are peste 9.300 de locuri si a gazduit pana acum competitii sportive de nivel european, dar si concerte ale unor artisti celebri. Marti seara, aici va canta si artistul britanic Sting.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#Sala Polivalenta Cluj nume Banca Transilvania, #sala polivalenta Cluj bani banca Transilvania, #bani banca sala polivalenta Cluj , #stiri Banca Transilvania