TOP 3 masini pe care le poti cumpara din Romania cu mai putin de 5.000 de euro

Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 12:23
5290 citiri
TOP 3 masini pe care le poti cumpara din Romania cu mai putin de 5.000 de euro

Vrei sa iti cumperi o masina second-hand, iar bugetul tau nu este unul foarte mare? Nu te ingrijora, pentru ca nu ai nevoie de mai mult de 5.000 de euro pentru a-ti implini visul si nici nu trebuie sa mergi pana in Germania sau in Olanda pentru a fi sigur ca dai peste o masina care "tine cu casa".

Piata auto din Romania este una pentru toate gusturile si buzunarele, iar noi ti-am pregatit in acest material un top al celor mai bune trei masini pe care ti le poti cumpara la mana a doua fara a fi nevoit sa spargi o banca sau sa te indatorezi.

Iata in ce masini ai putea sa investesti pentru un confort ridicat si o fiabilitate peste medie.

Opel Astra 1.9 CDTi 150 cp

Daca ai incredere in calitatea germana, insa cauti ceva mai accesibil ca pret, iti recomandam sa iti cumperi un Opel Astra H 1.9 si 150 de cai putere. Cuplul acestei masini este unul excelent, iar puterea oferita de cei 1.900 de centimetri cubi este net superioara motorizarilor pe benzina de 1.4 sau 1.6.

Iti promiteam ca iti vom sugera doar modele care "tin cu casa", iar acesta este unul dintre ele. Consumul mediu al unui Opel Astra 1.9 este de 6,8 litri pentru condusul in mediul urban, ceea ce este foarte bine pentru un motor cu 150 de cai putere.

E bine sa stii ca aceasta masina este una foarte cautata in Romania, asa ca nu ar trebui sa astepti foarte mult atunci cand gasesti o oferta, ci sa bati palma cat mai curand cu proprietarul ei, pentru ca Opel-urile cu aceasta motorizare se vand ca painea calda.

Volkswagen Golf Mk5 1.9 TDi 105 cp

Tot cu o motorizare de 1.900 de centimetri cubi, si Volkswagenul prinde un loc pe podiumul celor mai bune masini ieftine pe care ti le poti cumpara la mana a doua din Romania.

Cei 105 de cai putere sunt suficienti pentru o masina de dimensiunile acesteia, iar fiabilitatea unui Golf este cunoscuta in toata lumea. Consumul este tot un plus al acestui model si unde mai pui ca gasesti cu usurinta piese originale VW la preturi foarte accesibile.

Putem declara despre aceasta masina ca pare sa fie ultimul Golf care sa te tina o viata, daca il ingrijesti cum trebuie.

Audi A2 1.4 TDi 75 cp

Probabil ca ai uitat de acest model de masina, insa este o varianta de compromis ideala intre un buget limitat si o utilitate ridicata in ceea ce priveste felul in care se conduce.

Desi umbla vorba ca ar fi fost creata special pentru femei, Audi A2 poate fi perfecta pentru oricine are nevoie de o masina cu un consum extrem de redus si cu suficient spatiu in habitaclu pentru a fi un autoturism de oras cochet.

Chiar daca are doar 75 de cai putere si o capacitate de 1.400 de centimetri cubi, masinuta se poate lauda cu un motor bun.

Singura problema ar putea fi reprezentata de faptul ca Audi A2 nu se mai fabrica de aproximativ 12 ani, deci sansele sa gasesti un exemplar impecabil sunt destul de reduse.

Alege unul dintre aceste modele si vaneaza o oferta buna online! Succes si drumuri bune!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
#masini second hand, #piese auto , #top masini