Stiati ca... exista comunitati auto in care merita sa intrati?

Advertorial
Vineri, 14 Decembrie 2018, ora 10:52
7825 citiri
Stiati ca... exista comunitati auto in care merita sa intrati?

DISCLAIMER: Textul acesta este dedicat tuturor posesorilor auto sau viitorilor posesori auto care se preocupa de costuri, intretinere, fiabilitate, consum, confort si orice alt lucru fara de care, efectiv, mintea nu poate sta relaxata la volan.

Exista comunitati ale detinatorilor de masini de epoca, grupuri care se intalnesc pe la expozitii, raliuri sau la o plimbare pe timp de vara, intr-un concediu petrecut cu stil si voie buna.

Pe de alta parte, au fost create comunitati ale celor care posed o marca auto si vor sa afle cat mai multe despre masina lor, nu neaparat despre masina altora. Simt reala nevoie sa compare, sa afle necazuri si sa afle si cum sa se fereasca de ele. Spiritul practic si utilitar se manifesta din plin!

Un schimb rapid de replici, adunarea de informatii pretioase intr-un singur loc si disponibilitatea imediata pentru a activa in comunitate sunt conditii care imping posesorii de autoturisme (automobile, autoutilitare etc.) sa se organizeze in online.

REVIEW-URI. Pareri reale despre masini

Unele forumuri de pe timpuri inca mai gazduiesc intrebari, raspunsuri, topicuri, insa ele sunt greoaie si lumea prefera altceva. Cei care detin o masina si o iubesc sau sunt tipicari in ceea ce o priveste cauta un loc unde sa poata consulta review-uri si sa poata oferi unul. Cauta sa isi exprime parerea fara sa se piarda neaparat in detalii si cauta un topic dezvoltat dinainte de admini.

Daca si voi sunteti multumiti de masina voastra, lasati un review aici si cititi-le si pe ale altora. Veti vedea cum, inca din primul moment, ati intrat intr-o comunitate si deja ati contribuit la ea si ati ajutat pe altii care au aceeasi masina, care se orienteaza catre masina pe care o aveti deja sau care, pur si simplu, cauta ceva repede (spre exemplu, tinerii care isi cumpara prima lor masina).

Ceva important despre comunitatile auto online

De fapt, intr-o asemenea comunitate auto este vorba de tot ce trebuie sa stiti despre marca si modelul de care va interesati, dar si tot ce ati fi vrut sa stiti mai repede sau inainte de a se intampla ceva la masina.

Oricum ar fi, sunt multe lucruri pozitive mentionate numai daca merita si este bine ca parerea obiectiva a unuia care are marca X, modelul Y de cativa ani buni sa aiba unde sa exprime faptul ca este (inca) multumit de masina. Este, poate, singura cale sa aflati si voi ce spune.

O masina e usor de condus in ziua de azi. Mai greu cu blocajele din trafic si cu gropile, dar - in rest - masina se conduce chiar cu placere. Totusi, pentru ca starea aceasta frumoasa si sentimentul unic de a fi la volan sa fie intretinute, trebuie ca orice posesor auto sa acorde timp, atentie si bani.

O comunitate online bazata pe review-uri punctuale economiseste timp, face ca atentia investita sa fie rasplatita si nu costa mai deloc. Plasati un review! Va fi inceputul unui drum nou asfaltat, cu participanti la trafic binevoitori si saritori la nevoie. Amin!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#comunitate auto, #review auto , #masini