Sfaturi pentru inchirierea unei masini la un pret accesibil

Advertorial
Vineri, 13 Decembrie 2019, ora 10:51
12185 citiri
Sfaturi pentru inchirierea unei masini la un pret accesibil
foto: pexels.com

Inchirierea unei masini poate fi un proces coplesitor daca nu stii de unde sa incepi. Pentru a-ti usura munca, cauta masina potrivita pe site-urile agregatoare de inchirieri auto. Exista zeci de astfel de site-uri care te pot ajuta sa compari preturile, si sa faci cea mai buna alegere.

Verifica intotdeauna site-urile de inchiriere auto

Site-urile agregatoare sunt minunate pentru ca-ti arata rapid optiunile de inchirieri auto ieftine. Dar inainte de a rezerva o masina folosind unul dintre aceste site-uri, compara intotdeauna ofertele lor cu tarifele de pe site-ul propriu de rent a car.

In unele cazuri, compania de inchirieri de masini Rodnarentacar iti va oferi un pret mai bun pentru o rezervare directa. De exemplu, daca agregatorul iti ofera un pret excelent pentru o inchiriere de la o anumita companie de rent a car, acceseaza site-ul web al firmei si foloseste aceeasi cautare pentru a verifica pretul.

Nu vei gasi intotdeauna o oferta mai buna folosind aceasta metoda, dar merita sa te asiguri inainte de a finaliza procesul de inchiriere.

Nu exclude companiile de inchirieri de masini ieftine

Toata lumea cunoaste companiile mari de rent a car, si desi sunt renumite, nu sunt intotdeauna cea mai buna alegere.

In cele mai multe cazuri, acestea sunt prima optiune la care te gandesti. Dar exista foarte multe companii mici, locale, care merita atentia ta.

Probabil ca firmele mici nu au aceleasi site-uri web extravagante si locatii extinse precum companiile mari, dar au uneori preturi mult mai bune.

Compara tarifele saptamanale si cele zilnice

Este posibil ca tariful saptamanal sa fie mai mic decat tariful zilnic, dar nu este o regula. Daca faci o calatorie de 3 sau 4 zile, uneori este mai ieftin sa rezervi o masina timp de o saptamana si apoi sa o returnezi mai devreme.

Asadar, inainte de a rezerva masina, verifica daca tariul saptamanal este mai ieftin decat cel zilnic.

Insa trebuie sa te asiguri ca citesti cu atentie regulile firmei legate de returnarea masinii, pentru a nu plati taxe suplimentare atunci cand predai masina inainte de termen.

Incearca sa renunti la upgrade-urile pe care ti le ofera compania

Atunci cand inchiriezi o masina, compania de rent a car iti poate propune sa optezi pentru cateva elemente suplimentare.

Iata cateva upgrade-uri pe care le poti refuza, pentru a nu ridica costul de inchiriere:

- GPS - Telefonul tau are deja aplicatii excelente de navigare incorporate.

- Radio prin satelit - poti utiliza telefonul pentru a reda muzica.

- Scaun auto pentru copil - daca ai deja un scaun auto in masina personala, il poti monta pe acela in masina inchiriata.

Rezerva o masina economica

Daca bugetul tau este restrans, ar trebui sa optezi pentru o masina economica, indiferent daca este sau nu pe gustul tau.

Masinile economice sunt la mare cautare, si exista sansa ca atunci cand te vei prezenta la birou pentru a ridica masina, aceasta sa nu mai fie disponibila si sa ti se ofere upgrade de masina gratuit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#servicii inchirieri auto, #inchiriere masina auto , #stiri auto