Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Auto > Yango
A   A   A

Rusii de la Yango introduc functii noi: Comanda mai multor calatorii simultan si rezervarea unei curse pentru altcineva

Rusii de la Yango introduc functii noi: Comanda mai multor calatorii simultan si rezervarea unei curse pentru altcineva
Foto: Yango
Yango, noua aplicatie digitala de e-hailing, introduce o serie de functionalitati noi, unice pe piata de profil din Romania.

Astfel, aplicatia permite comanda mai multor calatorii simultan, de pe acelasi telefon. Utilizatorii pot comanda pana la trei masini in acelasi timp de pe un singur dispozitiv mobil.

Pentru a comanda mai multe calatorii de pe acelasi telefon, utilizatorul trebuie sa aleaga optiunea "Mai comandati o masina", care devine activa pe ecranul telefonului cand aplicatia incepe sa caute prima masina. Apoi, pe ecran vor aparea mici ferestre cu informatii despre statusul calatoriilor, timpul de sosire al masinilor si alte detalii despre fiecare calatorie.

De asemenea, este posibila rezervarea unei calatorii pentru o alta persoana. Utilizatorul trebuie sa acceseze optiunea "Cursa pentru o alta persoana" din meniul "Preferinte", disponibil in ecranul de comanda sau apasand direct butonul "O alta persoana", daca este selectata o alta adresa de preluare decat locatia actuala.
Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Utilizatorul este invitat sa selecteze persoana de contact din agenda telefonului sau sa introduca manual numarul de telefon al acesteia. Toate detaliile cursei vor fi transmise direct pasagerului prin SMS.

O alta functionalitate este traducerea automata a conversatiei cu soferul in chat. Utilizatorii au disponibile optiunile de apelare sau conversatie in chat cu soferul. O functionalitate utila, in special pentru expati sau turisti, este traducerea in timp real a conversatiei din chat, activata automat in cazul in care setarile de limba ale dispozitivelor mobile ale utilizatorului si soferului nu sunt aceleasi. Aceasta optiune este valabila pentru circa 100 de limbi.
Reprezentantii Yango anunta ca este posibila si partajarea locatiei in timp real cu soferul. In mod normal, este nevoie de acces la GPS pentru a gasi cel mai potrivit punct de imbarcare - locul exact unde ar trebui sa trimita o masina utilizatorului. La Yango, daca se refuza accesul permisiunii la datele privind locatia, se poate introduce manual adresa punctului de imbarcare la care se doreste sa se comande o masina.

"Acelasi lucru este valabil si pentru alte permisiuni: daca nu se doreste sa se ofere o anumita permisiune (sau chiar nicio permisiune), se poate refuza accesul pur si simplu. Aplicatia va continua sa functioneze si se vor putea plasa comenzi in mod obisnuit", transmit reprezentantii Yango.
De asemenea, daca utilizatorul doreste sa activeze permisiunea de acces a aplicatiei Yango la geolocatie si sa beneficieze de un plus de precizie privind locatia de imbarcare, butonul glisant "Permiteti-i soferului sa vada unde va aflati" va aparea pe ecran imediat ce comanda o calatorie. In mod obisnuit, soferul se concentreaza sa ajunga la adresa introdusa in aplicatie sau punctul setat de utilizator pentru preluare.

Daca insa pasagerul se afla intr-o zona aglomerata, precum o piata, langa un aeroport, sau pur si simplu a fost nevoit sa se deplaseze de la punctul initial de comanda, soferul va avea nevoie de cateva clarificari. De aceea, aplicatia Yango ofera utilizatorilor posibilitatea de a partaja in timp real locatia lor exacta cu soferul.
Odata intrat in masina, functia se va dezactiva automat si aplicatia nu va mai afisa soferului geolocatia utilizatorului. Functia devine din nou activa doar la comanda unei noi calatorii si poate fi oricand dezactivata prin glisarea inapoi a butonului.

"Inovatia tehnologica este cea care ne diferentiaza de competitori, iar functionalitatile pe care Yango le aduce in premiera pe piata de e-hailing din Romania nu fac decat sa faciliteze misiunea noastra de a oferi experienta unei calatorii de calitate cu masina, la un pret accesibil. Din feedback-ul pe care il avem pana in prezent, observam ca aceste optiuni unice ale aplicatiei au fost descoperite si bine primite de catre utilizatorii nostri si, in acest sens, planuim sa implementam noi functii curand", a declarat Andrei Voicu, Director Regional Yango pentru Romania si Republica Moldova.
Citeste si S-a lansat Yango, o noua aplicatie de transport venita din Rusia. Am facut o comparatie de pret cu Uber si Bolt si iata ce a iesit

A.G.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 10 Iulie 2019, ora 11:28

 Articol citit de 2151 ori

Citeste si: