Calatoreste cu microbuzul si autocarul prin Europa! NexTour are plecari zilnice

Advertorial
Marti, 29 Ianuarie 2019, ora 14:47
14696 citiri
Calatoreste cu microbuzul si autocarul prin Europa! NexTour are plecari zilnice

Tot mai multi romani au inceput sa calatoreasca in afara tarii foarte des, atat in scop de vacanta cat si in interes de business. Clasicul concediu o data pe an nu mai este de mult singura calatorie dincolo de granitele patriei. Acum romanii calatoresc in strainatate ori de cate ori se iveste ocazia, ca si cum ar pleca in tara, dintr-un oras in altul.

Odata cu dorinta romanilor de a vizita locuri din Europa mai mult sau mai putin populare, a aparut si facilitatea de a calatorii in majoritatea oraselor din Europa, ieftin, cu autocarul sau microbuzul.

Transportul terestru este avantajos in special pentru iubitorii de calatorii care au teama sau rau de avion, dar nu numai. Printre avantajele calatoriilor cu autocarul sau microbuzul se numara si costurile cu mult mai accesibile. Mai mult, daca biletul este luat din timp poti obtine un cost scazut, mai ales pentru perioada sarbatorilor sau in sezon, cand avionul este destul de scump, in ciuda bagajul cu mult mai mare.

Direct la adresa cu NexTour

Cursele cu atocarul sunt o alternativa buna chiar daca lucrezi in strainatate sau mergi in vizita. Servicii de transport rapid, sigur, in conditii si la preturi optime sunt oferite si de NexTour, companie care asigura plecari zilnice sau regulate in foarte multe destinatii.

Una dintre marile probleme care ne dau batai de cap atunci cand calatorim este bagajul care trebuie sa respecte dimensiunile si numarul standar de kg pentru a fi luat in avion ca bagaj de cabina sau cala. Cu autocarul sau microbuzul NexTour bagajul este inclus chiar pana la 50 kg, fiind permisa si o geanta de mana. In plus, calatorii pot benificia si de mase calde la restaurant, mai ales curse regulate de autocare si microbuze spre Anglia si Germania.

Graficul plecarilor in functie de destinatii: plecari Romania-Anglia si plecari Romania Germania.

NexTour ajunge si in tari precum Irlanda, Scotia, Belgia, Olanda si Italia. Autocarele si microbuzele moderne ale firmei dispun de o capacitate de 50 de locuri, respectiv 8-12 locuri, au scaune rabatabile, aer conditionat, tv si alte dotari care asigura o calatorie placuta si comoda.

De asemenea firma transporta inclusiv colete, door-to-door, rapid si la preturi avantajoase.

La NexTour a calatori a devenit deja un stil de viata.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#transport comunitare, #transport autocar, #mijloace transport , #stiri auto