AloTractari.ro - ofera servicii prompte posesorilor de autoturisme

Advertorial
Vineri, 16 Noiembrie 2018, ora 10:42
11135 citiri
AloTractari.ro - ofera servicii prompte posesorilor de autoturisme

Daca cei care se confrunta cu probleme de sanatate suna la salvare pentru a primi servicii de asistenta medicala de urgenta si ajutor calificat, cei care raman cu masina in trafic din cauza unor defectiuni tehnice sau accidente rutiere suna la AloTractari pentru a primi ajutor calificat.

AloTractari.ro face diferenta pe piata de profil prin asigurarea unor servicii rapide, eficiente si de calitate.

Pentru orice serviciu pe care il ofera, AloTractari se remarca prin urmatoarele aspecte:

- Promtitudine - profesionisti in tractari deplasandu-se rapid la locul indicat de soferi;

- Profesionalism - AloTractari ofera servicii la standarde europene, dispunand de profesionisti cu experienta si echipament potrivit oricarei interventii;

- Servicii complete - tractari, asistenta rutiera, inchirieri masini si service;

Preturi avantajoase - preturile sunt corecte si personalizate in functie de situatii.

Tractari auto non-stop

Serviciile de tractari masini in Bucuresti si in alte zone ale tarii inglobeaza mai mult de 200 de parteneri la nivel national, reusind sa asigure astfel poate ca cel mai important aspect in tractari - promtitudinea.

Pot fi tractate masini cu greutate diferita - 800 kg - 1000 kg, 1001 kg - 1500 kg si 1501 kg - 3500 kg si pot fi asigurate si servicii de asistenta rutiera.

Soferii care raman in trafic pot suna la companie pentru a primi ajutor indiferent de ora. Sunt asigurate servicii de tractari auto non stop in ideea in care defectiunile masinii nu se pot anticipa si pot sa apara la orice ora din zi si din noapte.

Indiferent de greutate, masinile pot fi tractate in Bucuresti sau in afara capitalei. In consecinta, indiferent ca sunt necesare servicii de tractari auto in sector 1, Bucuresti, sau ca este necesar ca o masina sa fie tractata intre alte doua locatii din tara, clientul poate sa beneficieze de cele mai bune servicii raportate la timp, pret si calitatea actului prestat.

Preturile sunt stabilite in functie de greutatea masinii tractate, dar si de alte criterii, precum timpul de stationare, numarul de kilometri necesar de parcurs cu masina tractata (se aplica in afara orasului Bucuresti), programarea prealabila (vine cu reduceri de pret), existenta unor probleme la sistemul de directie.

Asistenta rutiera

Pe de alta parte, dar in aceeasi idee care urmareste asigurarea celor mai bune servicii pentru soferi, AloTractari asigura si asistenta rutiera - un serviciu complet, care include intre altele, schimbul de roti, incarcarea bateriei epuizate, vulcanizari roti.

De altfel, daca la masina se constata defectiuni majore, cu consimtamanul proprietarului, poate fi transportata la service-ul pe care compania il detine.

Nord Garage este un service in care se poate acoperi intreaga gama de reparatii si mentenanta auto, indiferent ca este vorba despre partea mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie sau vulcanizare.

Similar oricarei afaceri, si in domeniul de tractari auto si asistenta rutiera sunt necesare echipamente profesionale de ce mai buna calitate si profesionisti capabili sa se descurce in orice situatie.

AloTractari indeplineste aceste conditii, motiv pentru care ramane in topul celor mai buni prestatori de astfel de servicii din tara.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#tractari auto Bucuresti , #masini