19 instrumente de mecanica auto care nu pot lipsi din atelier

Advertorial
Miercuri, 17 Iulie 2019, ora 11:04
18249 citiri
19 instrumente de mecanica auto care nu pot lipsi din atelier

In ultimii ani, producatorii au creat produsele inovatoare din punct de vedere tehnologic care au determinat proprietarii atelierelor auto sa le doteze cu instrumente din ce in ce mai moderne si potrivite pentru a optimiza munca.

Dintr-un atelier auto nu trebuie sa lipseasca un elevator auto, un elevator vulcanizare sau un elevator 2 coloane.

Insa mai multe informatii despre instrumentele esentiale intr-un atelier auto veti afla in cele ce urmeaza. Instrumentele pe care vi le vom prezenta sunt printre cele mai populare si mai utile elemente care, cu siguranta, nu pot lipsi dintr-un atelier. Acestea faciliteaza in mod evident mecanicii auto sa puna diagnosticul corect si sa remedieze eventualele defectiuni.

Cheie de impact

Aceasta mareste productivitatea si protejeaza suruburile pentru a nu fi distruse atunci cand se manevreaza.

Surubelnita de impact

Desface sau strange rapid suruburile de diferite dimensiuni. Este esentiala atunci cand se lucreaza la partea electrica sau la manipularea componentelor partii interioare a vehiculului.

Cutii si organizatori

Dincolo de faptul ca va permit sa pastrati totul bine organizat, acestea ofera atelierului dumneavoastra un aspect profesional si ordonat, un factor foarte apreciat de clienti.

Set de chei

Acesta poate fi utilizat cand cheia de impact nu functioneaza sau nu se potriveste cu piulitele pe care doriti sa le desfaceti.

Extractor mecanic

Este indispensabil cand scoateti scripetii, uneltele sau rulmentii osiilor foarte stranse.

Masina de lustruit auto

Este unul dintre instrumentele din atelierul mecanic care nu poate lipsi atunci cand efectuati lucrari la caroserie si vopsea.

Chei dinamometrice

Sunt unelte de precizie pentru a aplica o tensiune adecvata in suruburi si piulite. In prezent, exista foarte putini proprietari de vehicule care nu solicita utilizarea lor.

Pompa pneumatica pentru grasime si ulei

Reduce timpul si efortul la lubrifierea diferitelor componente ale vehiculului.

Pompe cu membrana

Ideal pentru manipularea antigelului si a uleiului uzat. In plus, acestea optimizeaza transferul lichidului de stergere a parbrizului.

Contor digital pentru ulei

Permite dozarea si masurarea exacta a uleiului si a altor fluide, in functie de caracteristicile specifice fiecarei masini.

Colector de uleiuri folosite

Acesta permite o manipulare responsabila a lichidelor utilizate si garanteaza ca acestea nu devin amenintari pentru mediu sau pentru siguranta.

Extractor lichid

Prin intermediul aerului comprimat creeaza un vid puternic si dreneaza complet fluidele din orice rezervor.

Videoscop digital

Din instrumentele unui atelier modern de automobile, acesta este unul dintre cele mai functionale. El serveste la realizarea de diagnostice complete, pentru ca ajunge in locuri ale vehiculului in care ochiul uman si alte dispozitive nu pot ajunge.

Elevator

Asigura accesul confortabil la partea inferioara a masinii si ajuta la sarcini precum alinierea, schimbarea rotilor si reglarea altor componente, cum ar fi suspensia.

Suport pentru motor

Faciliteaza manipularea motoarelor. Datorita acestor instrumente de mecanica auto pot fi luate cu usurinta in orice parte a atelierului si se rotesc la 360 grade pentru a accelera reparatia.

Demontator de anvelope

Este un sistem pneumatic care optimizeaza operatiile de asamblare si dezansamblare.

Compresmetru diesel sau benzina

El stabileste un diagnostic corect in ceea ce priveste problemele asociate cu pierderea de putere si compresia redusa a motorului.

Osciloscop

Este unul dintre instrumentele pentru un atelier mecanic care permite verificarea semnalelor provenite de la senzorii din sistemul electric si determinarea cu precizie a componentelor deteriorate.

Multimetru digital auto

Instrument care ajuta la diagnosticarea deteriorarii sistemelor electrice, electronice si de refrigerare.

Aceste instrumente de mecanica auto sunt fundamentale pentru ca munca in atelierul mecanic sa poata da roade. Daca personalul este bine instruit, puteti oferi clientului un serviciu excelent.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#instrumente mecanica auto, #instrumente atelier mecanica auto , #stiri auto