Un senator ALDE face apel la partidele de dreapta sa-l sustina pe Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 17:22
3962 citiri
Un senator ALDE face apel la partidele de dreapta sa-l sustina pe Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale
Foto: Facebook/Dorin Valeriu Badulescu

Senatorul ALDE de Buzau Dorin Badulescu face apel la toate partidele de dreapta si sustinatorii acestor formatiuni sa se uneasca si sa-l sprijine in turul al doilea pe candidatul PNL, Klaus Iohannis.

In judetul Buzau, candidatul sustinut de ALDE si Pro Romania, Mircea Diaconu, s-a clasat pe locul trei, dupa Viorica Dancila si Klaus Iohannis.

Intr-o postare pe Facebook, senatorul ALDE Dorin Badulescu a declarat ca e momentul ca judetul Buzau "sa nu mai fie cenusareasa Romaniei", iar pentru asta toate partidele de dreapta trebuie sa contribuie in turul doi pentru detronarea Vioricari Dancila de pe prima pozitie in acest judet.

"Procentele dreptei la Buzau dau sperante pentru turul al doilea astfel incat judetul nostru sa nu mai fie Cenusareasa Romaniei. (..) Nu vreau ca PSD sa castige in turul 2 la Buzau si ca om de dreapta, asa cum am fost intotdeauna, ma voi implica personal ca si pana acum sa reusim!

Astfel, rog tot electoratul care a sprijinit ALDE, PNL, USR si PMP sa se uneasca la Buzau si sa detroneze aproape vesnicul PSD de pe locul 1 in mai toate alegerile! Rog electoratul meu personal si pe colegi sa sprijine victoria dreptei in turul al doilea al prezidentialelor la Buzau!", este mesajul lui Badulescu.

De asemenea, parlamentarul ALDE a adaugat ca trebuie lasate de-o parte orgoliile liderilor de centru dreapta pentru a putea avea rezultatul dorit in turul doi din 24 noiembrie.

"Este nevoie ca si la Buzau fortele politice de dreapta, de opozitie la puterea locala sa isi dea mana si sa contribuie decisiv la eliminarea etichetei de judet rosu, iar cea mai buna ocazie este turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Este momentul ca orgoliile liderilor de centru dreapta, de opozitie sa fie lasate in urma si acestia sa colaboreze pentru sustinerea candidatului din partea dreapta pentru ca numai astfel putem sa aducem Buzaul pe harta judetelor normale.

Pentru a realiza acest obiectiv, fac apel la toti liderii partidelor de centru dreapta, de opozitie la puterea locala, incepand cu ALDE, PNL, USR, PMP si PRO ROMANIA, sa ne intalnim de urgenta si sa stabilim impreuna strategia de urmat in fiecare localitate a judetului pentru a actiona unitar, astfel incat sa reusim ca pe data de 24 noiembrie 2019 sa demonstram ca Buzaul nu mai este un "judet rosu"", a mai transmis Badulescu.

Candidatul sustinut de ALDE si PRO Romania, Mircea Diaconu, a fost votat la Buzau de 13.42 la suta, procent care-l plaseaza pe locul trei in judet.

Ponta: In turul doi, fiecare voteaza cum crede ca e mai bine. Eu nu ma simt reprezentat de Iohannis sau Dancila

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#senator ALDE sustinere Iohannis alegeri , #alegeri prezidentiale 2019