Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Alegeri > alegeri europarlamentare 2019
A   A   A

PNL anunta lista candidatilor la europarlamentare. Rares Bogdan, prezent la sedinte

PNL anunta lista candidatilor la europarlamentare. Rares Bogdan, prezent la sedinte
Foto: Facebook/Partidul National Liberal
Partidul National Liberal voteaza, joi, lista finala cu candidatii pentru alegerile europarlamentare.

La sedintele Biroului Executiv si Biroului Politic National va participa si realizatorul TV Rares Bogdan, care, potrivit deputatului PNL Florin Roman, s-a inscris recent in partid.

Potrivit unor surse din interior, Rares Bogdan va fi cap de lista la PNL pentru alegerile europene.

"Eu sunt un om foarte liber si fac presa din 2003. Au trecut 15 ani de presa si este o schimbare totala de de algoritm de viata. Daca intru, nu intru pe jumatati de masuri. Daca intru atunci intru in batalie crunta. Le-as aduce liberalilor putina incredere ca pot sa fie mai mult decat un partid balama, langa PSD, ca ar putea sa fie ei primul partid al Romaniei. Altfel nu ma intereseaza sa intru, doar ca sa fiu un europarlamentar", a afirmat Rares Bogdan, pentru Mediafax.
Presedintelui PNL Ludovic Orban ii revine exclusiv alegerea persoanei care va deschide lista PNL la europarlamentare, nefiind necesar ca acea persoana sa fie membru de partid sau sa isi fi depus dosarul de candidatura pentru alegerile in PE.

Liberalii mizeaza pe obtinerea 10 locuri de eurodeputati, insemnand un scor al PNL intre 25 si 30%. Configuratia listei partidului condus de Ludovic Orban ar fi urmatoarea: Siegfried Muresan (europarlamentar PNL), Mircea Hava, Vasile Blaga, Cristian Busoi (europarlamentar PNL), Daniel Buda (europarlamentar PNL), Adina Valean (europarlamentar PNL), Gheorghe Falca, Dan Motreanu, Marian-Jean Marinescu (europarlamentar PNL).

Chiar daca fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a fost printre primii care si-au depus candidatura pentru competitia interna la europarlamentare, acesta pare a nu se mai regasi pe locuri eligibile.
Alegerile pentru Parlamentul European au loc pe 26 mai.
Facebook ShareTweet
 Joi, 14 Martie 2019, ora 07:51

 Articol citit de 7963 ori

Citeste si: