(P) Trei motive sa votezi Alianta USR PLUS

Publicitate electorala
Vineri, 24 Mai 2019, ora 08:30
46784 citiri
(P) Trei motive sa votezi Alianta USR PLUS

Duminica, 26 mai, sunt alegeri. Sunt primele alegeri de cand Dragnea si PSD au preluat puterea in Romania. Dupa 2 ani de abuzuri si proteste, dupa 2 ani in care Romania a fost condusa de o gasca de hoti, acum avem pentru prima data sansa sa raspundem acolo unde conteaza cu adevarat, la vot.

Toti va cer votul, noi va oferim si motive. Trei motive simple sa votezi Alianta USR PLUS:

1. Suntem singurii din politica noastra care ne-am batut cu PSD in ultimii doi ani.

Am fost in strada la OUG13, am fost in strada pe 10 august, am avut colegi care au stat prin spitale in urma interventiei jandarmilor.

Am facut greva in Parlament ca sa blocam maltratarea legilor Justitiei. Am contestat la Curtea Constitutionala fiecare abuz legislativ al PSD-ului.

Am strans un milion de semnaturi pentru Fara Penali si peste 100.000 pentru Oameni Noi in politica.

2. N-am fost parte a farsei politico-interlope din ultimii 30 ani.

Suntem oameni noi in politica si am intrat in politica tocmai pentru ca vreme de 30 de ani politicienii nu au fost in stare sa faca nimic - nu avem nici macar o singura autostrada care sa lege provinciile istorice, nu avem niciun spital regional nou. In schimb au eliberat inainte de termen 14.000 de infractori, printre care violatori si talhari periculosi.

Iar acei cativa dintre noi care au fost pentru putina vreme in administratie au fost ca o gura de aer proaspat, au aratat ca Romania poate fi guvernata si altfel, nu doar prin hotie si prostie.

3. Stim foarte clar ce vrem sa facem pentru Romania in Parlamentul European.

Suntem primii care am prezentat un plan concret pentru Romania in Europa. Vrem sa recastigam increderea in viitorul Romaniei ca parte a Uniunii Europene, dezvoltare economica prin absorbtia de fonduri europene si cresterea calitatii vietii prin asigurarea unor standarde europene in sanatate, educatie si servicii sociale.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Alian a USR PLUS, #de ce votez USR PLUS , #alegeri europarlamentare 2019