Cumpanasu, acuzat de un liberal ca i-a plagiat sigla de campanie

Marti, 15 Octombrie 2019, ora 16:08
4098 citiri
Cumpanasu, acuzat de un liberal ca i-a plagiat sigla de campanie
Foto: Facebook/Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpanasu, candidat la alegerile prezidentiale, este acuzat de liberalul Andrei Carabelea ca i-a plagiat sigla de campanie.

"Inteleg principiul si graba lui Alexandru Cumpanasu: cand lupti cu mafia folosesti tot ce gasesti la indemana... Acronimul meu, sigla mea, culorile mele. Daca ajunge presedinte, am si eu meritul meu. Pot sa mi le retrag?", a scris Carabelea, intr-un mesaj pe Facebook.

Liberalul a adaugat ca: "Daca tot vrei sa o folosesti, pot sa te ajut cu o rezolutie mai buna a siglei. Daca nu te descurci cu cropul, poate iti trimit chiar vectorial".

Prietenii virtuali ai liberalului au comentat sansele de reusita ale lui Alexandru Cumpanasu in privinta dorintei de a ajunge la Cotrocoeni. La randul sau, liberalul a spus ca: "Doar pentru ca s-a folosit de o tragedie sa se faca cunoscut, nu inseamna ca are nici cea mai mica sansa. Refuz sa cred ca va avea mai mult de 0,2%".

Andrei Carabelea a explicat, pentru Mediafax, ca el a folosit aceasta sigla in 2016, cand a candidat in Neamt la alegerile parlamentare.

"Am candidat ca independent, am lucrat cu un profesionist in materie de grafica, pot proba originalitatea log-ului pe care l-am folosit si absolut intamplator, pe Facebook am sesizat un logo similar intr-o distribuire de-a domnului Cumpanasu. Initial mi s-a parut o preluare directa a logo-ului meu, am vazut insa ca este o prelucare la un nivel mult mai slab calitativ", a declarat Andrei Carabelea.

Liberalul a explicat ca persoana care a creat sigla nu ar fi putut sa vanda elementele de grafica, pentru ca a murit in ianuarie 2017.

"Nu am nicio pretentie, nu vreau nicio despagubire, doar cred ca merita spus ce tehnici foloseste Alexandru Cumpanasu. (...) Asta spune multe despre calitatea si verticalitatea acestui om care s-a folosit de o tragedie pentru a se promova, pentru a o valorifica politic si foloseste si alte metode neortodoxe intr-o astfel de competitie, unde valoarea si principiile ar trebui sa primeze. (...) I-as recomanda sa fie original", a adaugat Carabelea.

Vezi si:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Cumpanasu acuzat plagiat sigla, #Cumpanasu plagiat sigla campanie , #alegeri prezidentiale 2019