Ciolos si Barna acuza: Politia Romana, transformata in garda personala a lui Liviu Dragnea

Duminica, 19 Mai 2019, ora 19:10
7086 citiri
Ciolos si Barna acuza: Politia Romana, transformata in garda personala a lui Liviu Dragnea
Foto: Facebook / Liviu Dragnea

Alianta 2020 USR PLUS considera ca este inacceptabil ca un oras intreg, care este si resedinta de judet, sa fie blocat pentru ca PSD organizeaza un miting electoral, iar Liviu Dragnea nu vrea sa fie deranjat de opiniile romanilor care s-au saturat de modul autoritar si dezastruos in care guverneaza de aproape doi ani si jumatate.

Dupa Topoloveni, PSD continua seria abuzurilor, inchizand practic un oras intreg in beneficiul personal al lui Liviu Dragnea. Pentru linistea baronului rosu care se viseaza stapan pe intreaga Romanie, echipajele din subordinea ministrului Carmen Dan i-au impiedicat pe romani sa circule liber, singurele autovehicule care au primit voie sa intre in municipiul Targoviste fiind autocarele cu participantii la mitingul PSD, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Cerem Politiei Romane sa nu se mai comporte ca o agentie de paza si protectie a PSD si a lui Liviu Dragnea. Baronului de Teleorman ii cerem ca, in cazul in care se teme de oameni si de opiniile lor, sa nu mai organizeze mitinguri. Sub guvernarea PSD, Romania se intoarce in vremurile de trista amintire, cand oamenilor le era interzis sa circule liber, sa aiba opinii si sa si le exprime", a declarat presedintele USR, Dan Barna.

"Liviu Dragnea si PSD nu inteleg ca romanii nu mai accepta sa fie condusi prin frica si teroare, nu mai accepta sa le spuna partidul ce si cand sa gandeasca. Liviu Dragnea si PSD trebuie sa accepte ca minciunile repetate zi de zi nu i-au pacalit pe romani si ca momentul decontului politic se apropie", a declarat presedintele PLUS, Dacian Ciolos.

Politia Romana, asa cum s-a intamplat si cu Jandarmeria Romana, a fost capturata de PSD si executa ordinele primite de la Liviu Dragnea, via Carmen Dan, chiar daca asta inseamna transformarea Romaniei intr-o feuda, iar imaginea si credibilitatea tarii sunt grav afectate in plan extern, se mai arata in comunicatul Aliantei.

Este total inacceptabil ca restrictiile de circulatie prevazute pentru mitingul PSD sa fie transformate in interdictii de intrare in oras, iar locuitorii orasului Targoviste sa fie impiedicati sa ajunga acasa sau sa circule liber.

Intr-un stat de drept si intr-o democratie, institutiile statului nu trebuie folosite in interesul personal al unui politician. Nimeni nu este mai presus de lege, iar romanii vor sanctiona un astfel de comportament abuziv si daunator pentru libertatea lor atat de greu castigata, arata Alianta 2020 USR PLUS.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#miting PSD Targoviste , #alegeri europarlamentare 2019