Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Alegeri > alegeri prezidentiale 2019
A   A   A

Candidatul PSD la prezidentiale va fi stabilit intr-un congres al partidului de pe 3 august

Candidatul PSD la prezidentiale va fi stabilit intr-un congres al partidului de pe 3 august
Foto: Alexandru Dobre / Mediafax Foto / Hepta.ro
Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din toamna va avea loc in 3 august, anunta secretarul general al partidului, Mihai Fifor.

Liderul PSD, Viorica Dancila, declarase, vineri, la Braila ca partidul va organiza un nou congres, la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august, in care va fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidentiale.

Potentialele nume sunt Viorica Dancila, Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu sau un independent.

"Vom avea un nou congres, la sfarsitul lui iulie sau inceputul lui august, unde vom vota canddiatul nostru pentru prezidentiale, speram sa fie si candidatul castigator", a declarat, vineri, la Braila, Viorica Dancila.
Aceasta a vorbit si despre sondajele partidului care se fac in aceasta perioada.

"Pe aceasta lista sunt toti colegii care si-au manifestat intentia de a candida la alegerile prezidentiale. E domnul Teodorovici, e domnul Fifor, doamna Ecaterina Andronescu, chiar si Serban Nicolae. E trecut de asemenea Calin Popescu-Tariceanu dar si un candidat independent pe care nu l-am nominalizat, trebuie sa le dam o sansa tuturor celor care vor. Nu am omis pe nimeni din aceste liste. De asemenea, e si o lista cu liderii formatiunilor politice, ca e normal sa facem si aceasta masuratoare, iar numele meu apare pe aceasta lista", a mai spus Dancila.

Jocurile si aliantele nevazute ale prezidentialelor. Cine cu cine pentru ce?
Facebook ShareTweet
 Luni, 08 Iulie 2019, ora 21:07

 Articol citit de 1584 ori

Citeste si: