Un vice ALDE ii da replica Gratielei Gavrilescu: Ati votat iesirea de la guvernare! Suferiti de amnezie de 10 zile incoace?

Sambata, 14 Septembrie 2019, ora 12:50
8754 citiri
Un vice ALDE ii da replica Gratielei Gavrilescu: Ati votat iesirea de la guvernare! Suferiti de amnezie de 10 zile incoace?
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Vicepresedintele ALDE, deputatul Florica Ica Calota, afirma ca Gratiela Gavrilescu "se face de ras in ultimul hal", cand spune ca nu a fost denuntat protocolul cu PSD, in conditiile in care a votat pe 26 august iesirea ALDE de la guvernare.

Asta dupa ce Gratiela Gavrilescu, exclusa vineri din ALDE, a anuntat, printr-o postare facuta pe Facebook, ca "protocolul cu PSD-ALDE nu a fost denuntat din punct de vedere legal", iar toate documentele adoptate de conducerea partidului in ultima perioada, inclusiv iesirea de la guvernare si excluderile, sunt lovite de nulitate.

Citeste detalii: Gratiela Gavrilescu sustine ca iesirea de la guvernare s-a facut ilegal si toate deciziile ALDE sunt lovite de nulitate: Le pregatesc si eu o surpriza, in instanta!

Florica Ica Calota ii raspunde tot pe Facebook si ii aminteste Gratielei Gavrilescu faptul ca a fost convocata statutar la Delegatia Permanenta din 26 august si tot statutar a votat denuntarea protocolului, iesirea de la guvernare, candidatura lui Mircea Diaconu la Cotroceni si alianta electorala cu ProRomania.

"Sau suferiti de amnezie de 10 zile incoace? Asta e consecinta negocierilor pentru functii, a tradarii celor care v-au sustinut?

Maine-poimaine ne vom trezi ca spuneti ca partidul nici nu l-a ales pe Calin Popescu-Tariceanu presedinte, ci ca dumneavoastra sunteti", adauga Calota, in aceeasi linie ironica.

Vineri seara, ALDE a anuntat ca i-a exclus din partid pe cei care au acceptat functii in Senat, respectiv Guvern, din partea PSD: Teodor Melescanu, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu.

"Asteptati noi si noi beneficii"

Deputatul Calota mai spune ca, daca tot vorbeste despre curaj ex-ministrul Gavrilescu, atunci sa le spuna direct colegilor din ALDE ca in fuga dupa functii a tradat partidul.

"Vorbiti de curaj, de privit in ochi? Atunci mergeti in fata colegilor si spuneti-le ca in goana dupa functii ati tradat partidul care v-a facut ministru, partidul pe listele caruia ati fost aleasa.

Mergeti daca aveti curaj si spuneti-le ca sunteti unealta PSD-ului, un pion al Vioricai Dancila in strategia ei disperata de a se salva la guvernare.

Nu o veti face dna Gavrilescu. Stiti de ce? Pentru ca de 5 ani de zile va ascundeti in spatele lui Calin Popescu-Tariceanu si asteptati noi si noi beneficii. Cand beneficiile nu mai vin, atunci tradati mana ce v-a fost intinsa", a mai scris Florica Ica Calota.

"Sunteti un soldatel"

Deputatul ALDE continua atacul la adresa Gratielei Gavrielescu, despre care spune ca "a muscat" mainile tuturor colegilor din ALDE care s-au uitat cu admiratie si respect la ea.

"Nu ati ramas decat umbra persoanei care a inceput proiectul liberal. Azi nu sunteti altceva decat un soldatel in oastea de conjunctura a dnei Dancila.

Azi, nu mai reprezentati liberalii, ci ati devenit aparatoarea propriului interes personal si o apriga sustinatoare a PSD," isi incheie postarea Calota.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#calota gavrielescu, #Gratiela Gavrilescu Dancila, #Alde Gratiela Gavrilescu , #PSD