Serviciile de curierat, printre cele mai cautate in aceasta luna - la ce sa fiti atenti

Advertorial
Vineri, 13 Decembrie 2019, ora 09:57
9564 citiri
Serviciile de curierat, printre cele mai cautate in aceasta luna - la ce sa fiti atenti

Luna decembrie multiplica toate comenzile clientilor. Acum mai mult ca oricand publicul consumator cumpara, de la lucruri necesare, personale, pana la cadourile pentru cei dragi. Inclusiv aleg sa le trimita celor de peste hotare sau din alte orase cadourile ce ar trebui sa fie sub brad. Serviciile de curierat sunt foarte cautate in aceasta perioada si mai mult ca oricand sunt pretentii, asteptari.

Ce isi doreste oricine de la curierul chemat sa ii inmaneze colete se refera in primul rand la rapiditatea de expediere. Sa ajunga in timp util, incat cei dragi sa se bucure de cadouri.

Care ar mai fi rostul daca coletele impachetate cu drag nu ajung pana in Ajunul de Craciun?

Totusi conteaza si modul de manipulare si atentia acordata coletelor, intrucat acestea ar fi bine sa ajunga intacte la destinatar.

Iata doua dintre caracteristici ce ii face pe cei mai multi sa fie selectivi in privinta firmei de curierat cu care aleg sa colaboreze.

Ce presupun serviciile profesionale de curierat

Din postura de client, nu sta nimeni sa intrebe firma de curierat ce flota auto detine, considerand ca acest aspect va fi relevant. Va conta insa timpul asumat pentru a livra, conditiile de colaborare si cat de serioasa s-a dovedit firma in cauza.

E-livrat spre exemplu, a gandit un sistem bine pus la punct, mizand pe nevoia de rapiditate.

Publicul simtea nevoia de ceva mai multa rapiditate si promptitudine decat posta, asa au aparut serviciile de curierat, dar si acestea la un moment dat se confruntau cu un val imens de comenzi.

Important este de mentinut standardele. La E-livrat vorbim despre o experienta complexa, de servicii ce tin de siguranta, calitate.

- Oamenii isi doresc sa fie tinuti la curent cu statusul unui colet.

- Clientul lasa in mainile curierului un colect impachetat atent si isi doreste ca acesta sa fie inmanat destinatarului fara intarzieri.

- Intermediarul intre cele doua parti este mai mult decat un transportator. Nu va conta doar sa ajunga la timp, ci si cum ajunge.

Serviciile profesionale se pot defini in multiple moduri. Cert este ca firma de curierat aleasa trebuie sa ofere ceva mai mult decat altii. De fapt, orice client se teme de:

Taxe ascunse - pentru ca se adauga taxa per kilometru, in functie de distanta spre exemplu, unele servicii de curierat sunt taxate in final cu mult mai mult decat estimarea initial facuta. Intrebati: cat va costa exact sa trimiteti dintr-un punct in altul, in functie si de greutatea coletului.

Lipsa de comunicare - etichetarea corecta, explicatii, timpul estimat de livrare sunt cateva dintre detaliile pe care un agent ar trebui sa le comunice clientilor. Pentru cei care nu sunt la prima colaborare cu firma in cauza, cu atat mai mult este apreciata comunicarea si transparenta totala.

Calitatea transportului - E-livrat a implementat un altfel de sistem, spre marea bucurie a celor care apeleaza la serviciile de curierat. Ofera suport pe toata durata expeditiei, livreaza la timp si tine cont de calitatea modului in care este realizat transportul si manipularea coletelor.

In plus, da sansa celor care apeleaza la serviciile lor sa ofere si feedback dupa fiecare livrare. Isi asuma asadar ca totul va decurge impecabil si in final feedback-ul individual, la orice livrare, va reflecta calitatea a ceea ce ei ofera.

Sunt preturile mai mari in perioada sarbatorilor?

Nu va lasati inselati, pentru a evita situatiile care va umbresc bucuria de a trimite pachete celor dragi sau daca sunteti firma pentru a nu plati mai mult pentru aceste servicii, chiar daca aveti mai multe vanzari si implicit mai multe expeditii.

Serviciile de curierat nu isi schimba tarifarea, chiar daca luna decembrie este una atat de aglomerata.

Preluarile nu mai pot fi facute dupa un anumit interval. Chiar daca serviciile de acest gen promit livrare a doua zi, nu vor putra prelua cu o zi inainte de Ajun. Asadar regula lunii decembrie din acest punct de vedere este sa va organizati foarte bine zilele de expediere a coletelor. Orele de preluare a comenzilor vor depinde de destinatia pe care o aveti.

Solicitati toate informatiile despre cum si cand are loc primirea, preluarea de colete si timpul maxim de livrare a acestora. Detalii sunt regasite si in cadrul paginii oficiale e-livrat.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#servicii curierat, #sfaturi servicii curier , #stiri afaceri