SendSMS preia portofoliul de clienti al Tydo Telecom (fost Xpert Messaging)

Comunicat de presa
Miercuri, 13 Februarie 2019, ora 17:28
10034 citiri
SendSMS preia portofoliul de clienti al Tydo Telecom (fost Xpert Messaging)

La inceputul acestui an, portofoliul de clienti al companiei Tydo Telecom (fost Xpert Messaging) este preluat in totalitate de Agentia sendSMS, specializata in publicitate si marketing prin SMS.

Prima platforma multichannel din Romania, cu peste 10 ani de experienta in domeniul notificarilor prin SMS, sendSMS.ro are ca scop preluarea activitatilor zilnice a Tydo Telecom, in vederea derularii contractelor existente.

In urma acestei preluari, s-a decis ca toate procesele existente in cadrul TydoTelecom sa ramana neschimbate, urmand ca orice modificare sau serviciu nou sa fie puse in aplicare numai dupa o analiza aprofundata si cu acordul ambelor parti.

TydoTelecom, reprezentanta din Romania a companiei CellAct LTD (infiintata in anul 2000 in Israel), este un important furnizor de servicii inteligente de transmitere a mesajelor in randul organizatiilor si societatilor.

Societatea ofera solutii profesionale si dedicate de transmitere a mesajelor: mesaje mobile (SMS), mesaje electronice (Newsletter) dar si mesaje de marketing online prin intermediul paginilor de destinatie (Landing Page).

SendSMS.ro este una dintre cele mai cunoscute companii romanesti din domeniul notificarilor prin SMS. Serviciile propuse de companie includ in prezent trimiterea notificarilor prin SMS sau Viber, urmand ca in viitorul apropiat la acestea sa se adauge si alte canale precum: WhatsApp, Telegram sau Facebook Messanger.

Clientii sendSMS.ro pot beneficia de un mix intre aceste canale, in functie de pret, de preferintele clientului sau, de ce nu, de preferintele destinatarilor.

"Le spunem bun venit in portofoliul sendSMS, clientilor care s-au transferat. Asa cum am spus si in momentul semnarii contractului de preluare a portofoliului de la Tydo Telecom, am tinut cont de istoricul lor in relatia cu Tydo Telecom si am pregatit oferte personalizate, in privinta produselor / serviciilor oferite, cat si a pretului, respectiv, canalele de comunicare preferate", declara, Ramona Florea - Director Vanzari - sendSMS.ro.

Activand pe piata de SMS Marketing din Romania din 2009, Agentia SendSMS detine o bogata experienta in domeniul notificarilor prin SMS si a serviciilor de publicitate mobila.

Compania ofera o platforma de comunicare completa, in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom si Digi. Clientii sendSMS au posibilitatea de a livra mesaje in peste 170 de tari din lume.

De-a lungul timpului, SendSMS colaboreaza cu cele mai importante platforme e-commerce SaaS din tara (ContentSpeed, ShopMania, While1, GoMag), dar si cu cei mai importanti jucatori pe piata e-commerce (eMag, Carrefour, Auchan, Aoro, Miniprix, Floria, Elefant, Vivre), oferind servicii de notificare prin SMS adaptate nevoilor vanzatorilor si clientilor.

Tydo Telecom asigura ca odata cu preluarea activitatilor curente de sendSMS.ro, toate procesele operationale sunt tratate cu maxima responsabilitate si profesionalism.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina http://www.sendsms.ro.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#SendSMS, #reclama SMS, #marketing SMS , #afaceri online