Peste 200 de participanti la NO.MAD Talks Online Meetups, intalnirile online care sprijina comunitatea de freelanceri

Comunicat de presa
Luni, 06 Aprilie 2020, ora 14:45
8585 citiri
Peste 200 de participanti la NO.MAD Talks Online Meetups, intalnirile online care sprijina comunitatea de freelanceri

In primele doua saptamani de Online Meetups organizate de NO.MAD Talks pentru a sustine freelancerii din Romania, peste 200 de participanti s-au inscris la cele 8 sesiuni in care s-au abordat subiecte ca organizarea si productivitatea de acasa, gestionarea emotiilor, mentinerea echilibrului, metodele de relaxare, bugetul de criza, masurile luate de stat pentru freelanceri si cum se organizeaza conferintele online.

Desi gandite initial pentru oferi sustinere comunitatii de freelanceri, una dintre cele mai afectate in aceasta perioada de criza, la intalnirile online NO.MAD Talks participa in egala masura si antreprenori si angajati in cautare de interactiune face to face, sfaturi si recomandari de la profesionisti.

In perioada 6 - 15 aprilie, la Online Meetups vor fi prezenti specialisti care vor povesti despre cum sa lucram pe platformele internationale de freelancing, cum sa ne gasim si sa ne pastram motivatia, cum sa identificam fake news in avalansa de informatii, ce metode alternative de crestere a veniturilor avem si despre cum ne ajuta mindfulness-ul cand lucram de acasa.

Luni, 6 aprilie, 16:00 - 18:00

Cum sa gasesti clienti internationali cu Yoyo Catalina, specialist in comunicare sifreelancer

Miercuri, 8 aprilie, 15:00 - 16:00

Despre motivatie in izolare cu Simona Taudor, Intuitive Life Coach

Vineri, 10 aprilie, 16:30 - 18:00

Cum te feresti de fake news cu Andreea Pietrosel, journalist

Luni, 13 aprilie, 16:00 - 17:30

Metode alternative de crescut veniturile cu Dorin Boerescu, CEO 2Performant

Miercuri, 15 aprilie, 16:00 - 17:00

10 moduri de a folosi mindfulness cand lucram de acasa cu Ioana Chiriac, Coach

FB: https://www.facebook.com/events/545790979673667/.

Meetup-urile sunt gratuite, la ele pot se pot inscrie participanti din toata tara dar si de oriunde din lume iar locurile se rezerva completand formularul urmator

- https://forms.gle/DcUJacwH3vm9pp728

Participantii primesc cu o zi inainte de meetup pe e-mail toate detaliile tehnice de care au nevoie pentru a intra in conferinta.

De asemenea, cei care nu pot participa la intalnirile online sunt asteptati in grupul Freelanceri NO.MAD Talks de pe Facebook, unde comunitatea discuta zilnic despre solutiile care ii ajuta sa treaca mai usor peste aceasta perioada.

O alta initiativa a NO.MAD Talks sunt jurnalele de acasa, publicate pe site, unde freelancerii din comunitate povestesc despre cum se organizeaza cu lucrul de acasa, cum cauta proiecte noi, cum pastreaza legatura cu clientii si cu cei dragi si cum raman productivi si inspirati pe durata pandemiei.

Parteneri media: Europa FM, Iqads, Start-up.ro, Ziare.com, Business24, The Institute, Igloo Prwave, Iqool, Zile si Nopti,The Trends, Romania Pozitiva, Feeder, Munteanu.

Despre NO.MAD Talks

NO.MAD Talks este un eveniment lunar de networking si educatie dedicat freelancerilor si antreprenorilor la inceput de drum, fondat de Iunieta Sandu. Mai multe detalii despre concept sunt disponibile pe www.nomadtalks.ro.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Online Meetups, #freelancer Romania , #stiri afaceri