Pana la 90% reducere la zeci de mii de piese de mobilier si decoratiuni disponibile de Black Friday pe Vivre.ro

Comunicat de presa
Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 15:25
22916 citiri
Pana la 90% reducere la zeci de mii de piese de mobilier si decoratiuni disponibile de Black Friday pe Vivre.ro

Vivre, principalul retailer online de mobilier si decoratiuni din Romania si Europa de Est, anunta un weekend cu reduceri de pana la 90% la toate categoriile de produse cu ocazia evenimentului Black Friday.

Campania va fi disponibila pe site incepand cu seara de joi, 14 noiembrie, si se va incheia luni la pranz, pe data de 18 noiembrie.

Evenimentul cu cele mai mari reduceri din an se va desfasura simultan in toate cele 9 tari in care Vivre este prezent: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia.

Oferta de Black Friday se aplica la toate categoriile de produse disponibile pe Vivre.ro. Reduceri substantiale se vor remarca pe segmentul de mobilier (canapele si fotolii, dulapuri si comode, paturi, scaune si mese), lifestyle (genti, bijuterii, ceasuri, haine si incaltaminte), si textile (lenjerii de pat, cuverturi si covoare).

Retailerul estimeaza un total de comenzi in valoare de peste 5 milioane de euro pentru aceste zile. Estimarea se bazeaza pe vanzari anticipate cu 50% mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut. Valoarea totala a stocului de produse achizitionat ajunge la 10 milioane de euro.

"Perioada de livrare si calitatea produselor vandute pe Vivre.ro sunt elemente esentiale ale experientei oferite clientilor nostri. De Black Friday mizam atat pe stocul propriu, cat si pe stocul furnizorilor pentru a sustine volumul vanzarilor. In ceea ce priveste onorarea comenzilor cu produse din stocul propriu, facem tot posibilul pentru a mentine termenul de livrare intre 1 si 15 zile.

Restul comenzilor vor fi livrate in saptamanile ce urmeaza, in functie de tara de provenienta a produselor. In acest sens, am incheiat parteneriate strategice cu peste 19 companii internationale de curierat", a declarat Ciprian Sirbu, director Logistica la Vivre.

In cadrul campaniei de Black Friday, zeci de mii de produse vor fi disponibile pe Vivre.ro la preturi promotionale precum: canapele de la 599 lei, decoratiuni pentru casa de la 39 lei, accesorii de bucatarie si dining de la 39 lei, corpuri de iluminat de la 69 lei, covoare de la 99 lei, lenjerii de pat din bumbac de la 69 lei, cosmetice de la 29 lei, dar si seturi de baie de la 69 lei.

Despre Vivre

Vivre este principalul retailer online din industria home & deco din Romania, operand vanzari in 9 tari din centrul si estul Europei: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia.

Fondat in Romania in 2012, Vivre dispune de o oferta permanenta de peste 100.000 de produse de mobilier, decoratiuni, textile si accesorii colectate de la producatori din toata lumea, si un istoric de peste 3,5 milioane de comenzi livrate cu succes.

Promisiunea pe care Vivre o respecta inca de la lansare este aceea de a pune la dispozitia clientilor destinatia online unde acestia pot gasi piese de mobilier si accesorii potrivite personalitatii lor, platforma functionand ca un curator de home decor.

"Home, lovely home" inseamna sa iubesti timpul petrecut acasa.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#campanie Vivre ro Black Friday, #Black Friday home deco , #marketing