Igiena si profesionalism pentru o primavara sclipitoare

Advertorial
Miercuri, 03 Aprilie 2019, ora 10:36
6935 citiri
Igiena si profesionalism pentru o primavara sclipitoare

Odata cu primele raze de soare ale primaverii, observam in interiorul caselor noastre, mici particule de praf si mizerii pe care nu le-am sesizat pe parcursul iernii. Astfel, stim ca este timpul pentru o curatenie amanuntita.

Procesul de curatare a prafului si murdariei devine mai simplu ca niciodata, daca sunt folosite solutii de curatenie profesionale si echipamente menite sa faca munca exponential mai usoara.

Alegerea produselor potrivite se face in cel mai scurt timp, mai ales atunci cand se apeleaza la firme dedicate solutiilor profesionale, precum Sanito.ro.

Specialistii Sanito, cu peste 13 ani de experienta in domeniu, propun alegerea produselor de calitate, durabile si concentrate, astfel incat curatenia sa se realizeze in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp.

Printre cele mai bune game de produse pe care le propun specialistii Sanito.ro pentru spatii atat private, cat si de business, se numara si brand-ul Tork.

Produsele Tork sunt extrem de variate si pot fi folosite intr-o multitudine de spatii, in functie de necesitati: dispensere si dozatoare, consumabile din hartie, sapunuri lichide si spuma, dezinfectanti pentru maini si cosuri pentru gunoi.

Mai mult decat atat, produsele Tork au preturi foarte bune, la o calitate ridicate, iar in perioada primaverii, se gasesc la promotie pe Sanito.ro.

Recomandarea profesionistilor pentru o curatare si igienizare completa a tuturor spatiilor si suprafetelor, este sa avem la indemana, in primul rand, detergenti si dezinfectanti profesionali de suprafete, pentru fiecare tip de material in parte, gresie, faianta, pardoseli din lemn, ceramica, mobila sau suprafete din sticla.

Apoi, trebuie sa dispunem de toate echipamentele de curatenie necesare pentru a ne misca rapid: dispensere si dozatoare de cea mai buna calitate, matura, mop, lavete si aspirator profesional.

Toate spatiile trebuie curatate cu mare atentie la detalii. Praful trebuie bine sters, iar in cazul in care exista mochete sau covoare, acestea trebuie aspirate si dezinfectate cu atentie pentru a evita orice risc de alergii, mai ales in spatiul de lucru unde se sta cea mai mare parte a programului.

Ideal ar fi ca praful sa se stearga bine si apoi sa se foloseasca detergenti profesionali pentru mochete sau covoare de la SANO.

Produsele SANO sunt destinate uzului casnic, personal dar si profesional, care se remarca printr-o gama variata de detergenti, consumabile din hartie, sapunuri lichide si geluri dezinfectante, lavete, odorizante pentru camera si alte produse pentru curatenie, toate avand rolul de a tine la distanta bacteriile. In aceasta primavara, toate produsele SANO se gasesc la reducere pe Sanito.ro.

La final, dupa ce am terminat spalarea si dezinfectarea corecta a spatiilor, pentru uscarea suprafetelor, sunt recomandate produsele de unica folosinta din hartie, care ajuta la combaterea raspandirii microbilor, precum prosoapele de hartie pliate si rolele de hartie, atat pentru uz casnic, cat si profesional.

Specialistii recomanda produsele de unica folosinta pentru uscarea suprafetelor, deoarece apa este un mediu in care bacteriile se dezvolta si se raspandesc rapid. Astfel, se evita transmiterea germenilor.

Dupa ce am terminat curatenia, ne putem bucura de senzatia de prospetime si de lumina calda a primaverii, reflectata in interiorul casei.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#produse curatenie , #firma