Ideal pentru inceperea unei afaceri acasa - scule profesionale pentru afaceri mici si mijlocii

Advertorial
Vineri, 20 Decembrie 2019, ora 10:49
13646 citiri
Ideal pentru inceperea unei afaceri acasa - scule profesionale pentru afaceri mici si mijlocii
Foto: Pixabay.com / CC0 Creative Commons

Te pregatesti sa incepi anul cu o mica afacere acasa? Te-ai hotarat ca anul 2020 este momentul pentru a face un pas important in viata ta profesionala? Ei bine, felicitari!

Daca esti decis sa devii acel meserias pe care toti prietenii il vor recomanda pentru profesionalismul si priceperea sa, primul lucru de care ai nevoie este, evident, un set de scule profesionale.

Pentru asta iti recomandam catalogul de produse Yato - truse de chei, scule de mana, poate chiar unelte de gradinarit profesionale.

Shopnq.ro, cel mai cunoscut magazin de truse, scule si unelte profesionale, are in acesta perioada cele mai bune oferte pentru gama de scule Yato.

Vei avea de ales dintre peste cateva sute de tipuri de scule Yato, pornind de la truse complete de scule profesionale Yato, cu 200 de componente, si pana la truse de chei tubulare Yato, seturi de surubelnite Yato, chei inelare, set de burghie sau chei combinate.

Evident, fiind perioada cadourilor, vei avea parte si de reduceri considerabile la unele dintre produse, de aceea ar fi bine sa va grabiti sa va alegeti produsele dorite.

In categoria Scule de mana Yato, spre exemplu, oferta Shopnq.ro include peste 80 de produse de calitate superioara, inclusiv truse de scule pentru electricieni, seturi de leviere, seturi de surubelnite, chei fixe sau combinate, clesti, presa hidraulica sau ciocan de cauciuc.

Printre produsele cele mai cautate se regasesc Setul de chei combinate Yato, Setul de pile conice sau Sublerul de inox cu precizie 0.002mm. Daca te intereseaza Scule Electrice si Accesorii Yato, poti alege un set burghie pentru metal, un Polizor unghiular YATO, 850W, 125mm, dar si un Set de freze de metal sau lemn, ori o Masina de Gaurit si un Ciocan rotopercutor Yato.

Pentru a putea depozita cat mai bine seturile de scule Yato, ai la dispozitie inclusiv un dulap de scule echipat marca YATO cu sase sertare. Acesta are amortizoare pentru colturi pentru a proteja impotriva daunelor accidentale, este realizat din otel rezistent la ulei, produse chimice, temperaturi ridicate, si daune intalnite in garaje.

In plus, capacul este din polipropilena, care poate rezista la o sarcina de 450 kg. Transportul este Gratuit. Pentru scule de mana profesionale Yato, iti recomandam sa te uiti la Trusa cu 122 bucati, care contine aproape tot ce si-ar dori un meserias: chei tubulare cu prindere de la 1/4 pana la 3/8, prelungitor, antrenor tip Tt, surubelnite, adaptori, biti, chei combinate sau cleste. Este cel mai bun pret pe care il puteti gasi la vreun magazin din tara, iar transportul este Gratuit, prin curier rapid, la adresa indicata de dvs.

Nu uita ca Yato este o marca recunoscuta pe piata datorita calitatii ridicate si a preturilor bune ale produselor oferite, produse durabile, cu un design estetic si modern. Produsele din marca YATO pot fi utilizate in trei domenii: ateliere de reparat masini, constructii si gradinarit.

Spor la mesterit si un an cat mai profitabil va dorim!

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#scule profesionale , #IMM