Iata de ce sa cumperi haine pentru bebelusi dintr-un magazin online ca Liloo!

Advertorial
Miercuri, 28 August 2019, ora 16:17
7707 citiri
Iata de ce sa cumperi haine pentru bebelusi dintr-un magazin online ca Liloo!

Cand esti parinte, sanatatea si confortul celor mici sunt pe primul loc, inclusiv cand vorbim despre hainutele acestora. De cele mai multe ori, suntem tentati sa cheltuim o avere pe articolele de imbracaminte pentru copii, care vor fi purtate doar cateva luni, avand in vedere ca acestia cresc foarte repede.

Mai mult decat atat, este posibil sa avem surpriza ca aceste produse sa nu fie de calitate si sa se deterioreze inca de la prima spalare.

Daca si tu te regasesti in aceasta situatie, afla ca exista un magazin online unde gasesti haine pentru bebelusi si copii la preturi accesibile pentru toate buzunarele.

Liloo este partenerul tau de incredere, locul de unde poti comanda hainute durabile si sigure pentru prichindelul tau.

Spre deosebire de alte branduri de imbracaminte pentru copii, Liloo produce toate hainutele in Romania, folosind materiale de cea mai buna calitate, cum ar fi bumbacul 100%.

In primele luni de viata, bebelusii au pielea extrem de sensibila, si din acest motiv trebuie sa eviti sa cumperi haine pentru nou nascuti realizate din tesaturi sintetice care le pot produce reactii alergice.

La Liloo vei gasi intotdeauna tot ceea ce cauti pentru bebelusul tau: de la body-uri cu sau fara capse, salopete, tricouri, pantaloni de trening, pijamale, maiouri, rochii sau pantaloni scurti.

De asemenea, ai la dispozitie o varietate de accesorii, cum ar fi: caciulite, bavetici, manusi, scutece refolosibile, paturici sau prosoape.

Astfel, in primele luni de viata si pana la varsta de doi ani, bebelusul tau se va simti foarte confortabil purtand salopete si body-uri confectionate din bumbac.

Body-urile sunt alegerea perfecta pentru somn, acestea protejandu-i spatele si burtica si oferindu-i bebelusului suport pentru scutec in timp ce doarme.

Pe langa faptul ca este non-alergenic, un body pentru bebe din bumbac este perfect pentru pielea micutilor, deoarece combate transpiratia excesiva si lasa pielea sa respire.

Magazinul online Liloo iti ofera ocazia de a alege dintr-o gama variata de salopete. Asadar, aici vei gasi salopete tip maiou, cu maneca scurta/lunga, cu pantaloni scurti/ lungi sau cu botosei.

Pentru zilele racoroase alege cu incredere salopetele cu maneca lunga si botosei care au rolul de a proteja extremitatile micutului si ofera libertate de miscare, intrucat ii asigura o izolare termica foarte buna.

De asemenea, in productia hainutelor si accesoriilor pentru copii, cei de la Liloo folosesc doar vopsele ecologice pe baza de apa si sisteme de inchidere care nu contin metale grele.

Totodata, nu se folosesc adezivi toxici la aplicarea accesoriilor, astfel prichindelul tau va fi mereu in siguranta in hainutele pe care le poarta. Avand in vedere calitatea foarte buna a materialelor folosite, fara doar si poate, raportul calitate-pret este unul foarte bun.

Un alt aspect important de care trebuie sa tii cont cand cumperi online este costul transportului, care poate atinge valori considerabile.

Tocmai de aceea, va fi foarte usor sa comanzi de la Liloo pentru ca ofera transport gratuit prin Posta Romana la comenzi ce depasesc 100 Lei, iar comenzile ce depasesc 200 Lei beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid.

Asadar, daca esti in cautarea unor articole vestimentare pentru cei mici, speram ca alegerea numarul 1 va fi Liloo!

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#haine bebelusi magazin online, #accesorii bebelusi Liloo , #stiri afaceri