Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Afaceri > afaceri de succes
A   A   A

EXPO SHOP, prima expozitie din Romania dedicata industriei de retail, are loc intre 16 si 19 mai la ROMEXPO

EXPO SHOP, prima expozitie din Romania dedicata industriei de retail, are loc intre 16 si 19 mai la ROMEXPO
In perioada 16 - 19 mai 2018, are loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP - Future Retail Solutions, prima expozitie din Romania dedicata industriei de retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo si Romexpo, in parteneriat cu revista retail-FMCG.ro.

EXPO SHOP este locul unde, timp de 4 zile, principalii furnizori de servicii si echipamente pentru retail isi expun cele mai noi solutii pentru viitorul in retail, un domeniu aflat intr-o continua miscare.

Magazinul viitorului, la EXPO SHOP

Doar in cadrul EXPO SHOP vizitatorii pot vedea in cadrul zonei special amenajate - FUTURE STORE - elemente din magazinul viitorului.

Dintre noutatile prezentate de expozanti enumeram:

Sisteme de securitate cu ceata - Scopul sistemului de securitate cu ceata PROTECT este realizarea protectiei imediate pana la sosirea echipajului de interventie. Pe perioada de timp in care hotul este ocupat cu patrunderea in magazin sau dupa ce a intrat, tunul de ceata asigura protectia bunurilor si valorilor din spatiul protejat prin degajarea unei ceti opace in spatiul protejat, astfel orientarea hotului devine imposibila si acesta va abandona si va fugi.
NCR SelfServ - un kiosk care te ajuta sa asisti clientii intr-un mod interactiv, ofera informatii relevante despre produse si promotii, si cel mai important, creste vanzarile.
Sisteme de reciculare a numerarului - ce au ca principal avantaj costuri scazute cu personalul (fara ore suplimentare platite, personal securitate), companiile de tip CIT, echipamentele de procesat si gestionat numerar etc.
Etichete electronice, sisteme de curatenie performante, sisteme POS all-in-one si multe altele doar in zona FUTURE STORE.
Innovation Tour - prezinta noutatile editiei

Dintre noutatile prezentate de expozanti:

Primul ecran 4k stand kiosk freestanding din lumePOS all-in-oneTotem digital cu touchscreenSeifuri de ultima generatie pentru retailSisteme de curatare profunda fara atingere
Mai multe detalii despre noutatile editiei sunt aici.

Discount Exclusiv

La EXPO SHOP expozantii acorda discount-uri speciale pentru produsele si solutiile prezentate valabile doar in perioada expozitiei.

Detalii despre discount-urile acordate sunt aici.

Conferinta Future Retail Solutions, pe 17 mai

Incepand cu ora 10:00, in data de 17 mai, are loc Conferinta Future Retail Solutions, realizata in colaborare cu revista retail-FMCG.ro.
Conferinta isi propune sa aduca in prim-plan, pe de-o parte, cele mai noi servicii, solutii si echipamente pentru retail, iar pe de alta parte noutati si trenduri din piata de retail.

Speakeri importanti de la Carrefour, NETOPIA mobilPay, Farmec, Biodeck, Ropecp, GfK Romania, Kooperativa 2.0 sau eMag Marketplace au confirmat deja prezenta.

Pentru agenda completa - click aici.

Mai multe detalii despre EXPO SHOP sunt disponibile pe www.expo-shop.ro.

Program de vizitare:

16 - 18 mai, de la 10:00 la 18:0019 mai, de la 10:00 la 16:00
Centrul Expozitional Romexpo - Pavilion B2
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 16 Mai 2018, ora 10:30
 Autor:Comunicat de presa

 Articol citit de 651 ori

Citeste si: