De ce ai nevoie de incaltaminte de protectie?

Advertorial
Joi, 04 Iulie 2019, ora 11:03
6884 citiri
De ce ai nevoie de incaltaminte de protectie?

Activitatile profesionale ale multor medii de lucru sunt asociate cu riscuri si conditii daunatoare de munca. In acest sens, fiecare angajator are obligatia de a pune la dispozitia angajatilor imbracaminte de protectie, incaltaminte de protectie si alte echipamente speciale de protectie individuala.

Daca vorbim despre riscurile in munca, atunci picioarele lucratorului sunt cele mai predispuse la ranire. Pentru protectia picioarelor muncitorului, sunt necesari bocanci de protectie pentru siguranta in lucru.

In magazinul online safetyone.ro poti cumpara incaltaminte de protectie cum ar fi: pantofi de protectie, cizme de protectie, ghete de protectie si bocanci de protectie pentru angajati ai industriei chimice si productia de alimente, metalurgie, salvatori, electricieni, sudori, paramedici si alte profesii a caror activitate este asociata cu riscul de daune ale picioarelor.

Bocanci de protectie pentru diferite medii de lucru

Cumpararea incaltamintei de protectie se face destul de simplu in magazinul online. Principalul lucru este sa alegi modelul potrivit de bocanci de protectie sau alt tip de incaltaminte de protectie.

De asemenea, este necesar sa cunosti conditiile de lucru si care sunt factorii de risc care ameninta siguranta angajatului.

Incaltamintea de protectie si in general echipamentul de protectie, este rezistent la umiditate, fiind eficient pentru angajatii din spalatoriile auto, instalatori si alte tipuri de companii asemanatoare; pentru personalul din industria chimica, fiind eficient ca masura de protectie impotriva substantelor active.

Pentru constructori bocancii de protectie, au o talpa metalica si brant metalic, fiind eficienti impotriva riscurilor mecanice. Pentru electricieni bocancii de protectie sunt eficienti impotriva socurilor electrice.

De asemenea, bocancii de protectie sunt eficienti pentru multe alte medii de lucru cu risc. In plus fata de proprietatile de siguranta, incaltamintea de protectie trebuie sa asigure si confortul.

Tipul de incaltaminte speciala asigura o pozitie stabila a piciorului pe suprafata, reducand in acelasi timp oboseala. Aceasta calitate este deosebit de importanta pentru angajatii care sunt fortati sa-si petreaca intreaga zi in picioare.

Incaltaminte de protectie - impotriva riscurilor

Potrivit statisticilor, vatamarile si accidentele apar pe santierele de constructii si fabricile de productie, datorita faptului ca muncitorii ignora incaltamintea de protectie.

In catalogul online poti alege si cumpara incaltaminte de protectie anatomica, moderna de la producatorii europeni dovediti, si, care este confortabila pentru angajati.

Echipamentul de protectie si in general, incaltamintea de protectie, are un efect pozitiv asupra productivitatii muncii, precum si asupra respectarii standardelor de siguranta in cadrul companiei.

Este demn de remarcat faptul ca toate tipurile de incaltaminte de protectie, pe care le poti cumpara din magazinul online safetyone.ro, este extrem de durabila, economisind astfel costul achizitionarii de echipamente de protectie pe viitor.

Bocancii de protectie sunt de inalta calitate si ofera caldura, insa, piciorul nu transpira si acest lucru reprezinta un atribut integrat pentru o munca fructuoasa si sigura in timpul iernii.

In catalogul magazinului online cu incaltaminte de protectie, speciala, poti gasi atat modele cu blana naturala, cat si cu izolatie artificiala moderna, pentru sezonul de toamna, iarna si primavara si, de asemenea, vei gasi si incaltaminte de protectie pentru sezonul de vara.

Astfel, poti asigura personalului tau muncitor o gama larga de incaltaminte de protectie care respecta toate standardele de siguranta la cele mai inalte niveluri de protectie in orice mediu de lucru si in conditii de confort.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#echipament protectie, #incaltaminte protecti , #stiri afaceri