Ce trebuie si ce nu trebuie sa faca o firma de mutari?

Advertorial
Miercuri, 23 Ianuarie 2019, ora 10:55
8484 citiri
Ce trebuie si ce nu trebuie sa faca o firma de mutari?

Decizia de a angaja o firma specializata in mutari mobila poate sa fie cea mai importanta decizie din intregul proces de mutare.

O firma bine aleasa poate sa ofere o multime de avantaje:

- Sa ajute la eficientizarea mutarii, economisind timp;

- Sa protejeze piesele mutate;

- Sa gaseasca cele mai bune solutii pentru mutari sedii firme sau mutari locuinte, indiferent de provocarile la care trebuie sa faca fata.

Nu este suficienta decizia de a angaja o firma pentru mutarii. Conform celor de la moveout.ro, este extrem de important ceea ce ofera aceasta firma.

Desi exista o multime de firme care se ocupa de transport, doar cateva reusesc sa respecte toate standardele de calitate impuse de societatea moderna si sa ofere mutari nationale si internationale fara cusur.

Ce trebuie si ce nu trebuie sa faca o firma de mutari?

In principiu, principalele actiuni care ar trebui sa indeparteze orice client sunt urmatoarele:

O cotatie de pret fara o analiza in detaliu a situatiei. Cei care ofera o cotatie de pret telefonic, fara a sti exact cu ce se confrunta, prezinta un risc mult mai mare de a cere bani mai multi ulterior.

Lipsa unei asigurari. In general, filmele care se ocupa de mutari trebuie sa aiba transporturile asigurate, indiferent ca este vorba despre mutari nationale sau mutari nationale. In caz contrar, in eventualitatea unei probleme aparute in timpul procesului de mutare singurul pagubit este clientul.

Lipsa unui parc auto variat. Nu este nevoie de zeci de masini, insa o firma de transport care se lauda cu servicii complexe trebuie sa poata oferi atat mutarea unor piese foarte mari de mobilier, cat si mutarea unor accesorii micute, fara a genera costuri uriase.

Ce ar trebui sa faca o firma de mutari?

Intregul proces trebuie sa inceapa cu o vizita a unui reprezentant al firmei, care sa isi faca o idee despre ceea ce are de facut.

Imediat dupa vizita trebuie sa se faca o cotatie de pret si sa se stabileasca data si ora la care urmeaza sa aiba loc mutarea.

Pe langa dotarea cu masinile potrivite, firma de mutari trebuie sa aiba la dispozitie oameni experimentati care sa poata face fata provocarilor date de lipsa unui lift sau de un spatiu prea ingust, spre exemplu.

De asemenea, este bine sa aiba la dispozitie accesorii pentru protectia pieselor fragile si pentru organizare: folie cu bule, sfoara, cutii etc.

In mod normal, firmele de mutari trebuie sa preia un procent cat mai mare din stresul generat de mutari, in asa fel incat clientul sa nu faca altceva decat sa se deplaseze dintr-o locatie in alta.

Tocmai de aceea, daca printre servicii sunt incluse si demontarea sau montarea mobilierului, lucrurile sunt perfecte.

Pentru foarte multi oameni pare tentanta mutarea in regim propriu, insa angajarea unei echipe de profesionisti este intotdeauna alegerea cea mai buna, din toate punctele de vedere.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#mutari sedii firme , #firma