Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Afaceri > afaceri de succes
A   A   A

Astazi se deschide Pack Expo 2018, cea mai mare expozitie de packaging din Europa de Sud-Est!

Astazi se deschide Pack Expo 2018, cea mai mare expozitie de packaging din Europa de Sud-Est!
Miercuri, 16 mai 2018, se deschide Pack Expo 2018, expozitie dedicata ambalajelor si solutiilor de ambalare din Europa de Sud-Est, in cel mai mare si mai modern pavilion din cadrul Romexpo Bucuresti - pavilionul B2.

Expozitia prezinta, timp de 4 zile (intre 16 si 19 mai), o oferta complet noua de solutii si servicii pentru industria de packaging, pusa in scena de cei 175 de expozanti (din care 61 companii straine din 14 tari, care expun in premiera in Romania).

Vor fi peste 100 de echipamente inovatoare (unele premiate la expozitii internationale) care vor face demonstratii LIVE pe toata perioada targului, oferind un adevarat spectacol tehnologic cu cele mai noi solutii de ambalare si tehnologii de ambalare pentru industria de lactate, legume-fructe, patiserie-cofetarie, panificatie, industria carnii, non-food, echipamente pentru productia de ambalaje, dozare, umplere, marcare si etichetare, paletizare, logistica, stivuire, design de ambalaj.
Un regal de evenimente conexe vine sa completeze editia din acest an a targului, cu o agenda extrem de interesanta:

Miercuri, 16 mai (ora 10:00)
Conferinta anului pe teme de mediu: "Deseurile de ambalaje - Tendinte vs. eficienta"

Ministrul Mediului, presedinti de asociatii, lideri din industria alimentara, retele comerciale, distribuitori de echipamente, producatori de ambalaje si etichete vor participa la Conferinta Nationala "Deseuri de ambalaje: tendinte vs. eficienta".

Vor fi dezbateri pe tema taxei pe ambalaje, managementul deseurilor, dar si inovatii si tehnologii folosite in productia de ambalaje si etichete.

Evenimentul este organizat de Romexpo, Euroexpo Fairs, revista Infomediu Europa (co-organizator) si Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara (FADI), in colaborare cu Ministerul Mediului.
Miercuri, 16 mai (ora 17:00)
Romanian Packaging Awards (editia a II-a)

Tot in cadrul Pack Expo vor fi anuntati castigatorii Romanian Packaging Awards, singurul concurs din tara dedicat ambalajelor si etichetelor din Romania.

Vor fi acordate trofee pentru categoriile: Ambalajul din carton al anului, Ambalajul din carton ondulat pentru retail al anului, Ambalajul din plastic flexibil al anului, Ambalajul din plastic rigid al anului si Eticheta anului.

Vineri-Sambata, 18-19 mai (ora 10:00)
Grupul Angst organizeaza YOUNG CHEF - cel mai mare concurs de ready meal din Romania, in parteneriat cu ULMA Packaging

Pe o suprafata de 150 mp, intr-un spatiu special amenajat, cei 6 semifinalisti (tineri bucatari cu varste de pana in 35 de ani) selectati de membrii juriului vor prepara propriile retete propuse pentru ready meal.
La final, juriul format din Chef Sorin Bontea, Sorin Minea si Chef Ioan Cristian Serb va vota cei 4 finalisti care vor gati pe 19 mai aceeasi reteta pentru publicul premium prezent la expozitie. Acesta va degusta si va vota reteta castigatoare.

Tanarul castigator va primi titlul si trofeul YOUNG CHEF, precum si un premiu in bani, in valoare de 1000 de euro. In plus, castigatorul va beneficia de un abonament pe 12 luni la revista Gastromedia si un interviu in urmatorul numar al revistei, de dupa eveniment.

Miercuri-Sambata (16-19 mai)
CRIS-TIM - super desfasurare de forte la Pack Expo 2018!

Timp de 4 zile, Cris-Tim va face o adevarata desfasurare de forte la Pack Expo: sampling cu 10.000 de pachete de produse ambalate inovator, campanie de constientizare "Prospetime la fiecare masa" (din dorinta de a informa consumatorii ca produsele ambalate de producator isi pastreaza calitatile la fel ca in prima zi), precum si o tombola cu premii in produse, in standul propriu din cadrul expozitiei!
Hai la Pack Expo sa vezi altceva decat ai vazut pana acum in Romania!

Accesul este rapid si gratuit, pe baza inregistrarii online.

Pack Expo, expozitia de ambalaje si solutii de ambalare din Europa de Sud-Est, este organizata de EUROEXPO Fairs si ROMEXPO Bucuresti.

Despre EUROEXPO

EUROEXPO Fairs este cea mai mare companie privata din Romania, specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.

Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul targurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show - editiile de primavara si toamna, PRINTSIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.
Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, care imbina traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei.

Compania este recunoscuta si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii - UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala - CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor - CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa - EURASCO.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 16 Mai 2018, ora 09:00
 Autor:Comunicat de presa

 Articol citit de 934 ori

Citeste si: