Afla de la experti cum sa-ti promovezi afacerea

Comunicat de presa
Vineri, 19 Octombrie 2018, ora 16:46
4494 citiri
Afla de la experti cum sa-ti promovezi afacerea

Promovarea afacerilor este un subiect foarte discutat in ultima vreme. Asta deoarece internetul a inceput sa ofere solutii din ce in ce mai atractive, iar cresterea afacerii ne intereseaza pe toti. Tocmai de aceea, in aceasta toamna, pe 8 noiembrie, in Bucuresti, poti afla mai multe despre acest subiect, la conferinta "Targetare si Campanii Eficiente", organizata de PR2Advertising.ro.

Aceasta este a patra editie a conferintei, iar de aceasta data speakerii participanti vor pune accent pe modalitati de promovare si crestere a afacerilor, prin tintirea corecta a publicului tinta. De asemenea, vei putea afla de la oameni cu experienta ce functioneaza si ce nu in marketing si promovare.

Care sunt avantajele participarii la aceasta conferinta?

Pe langa faptul ca vei avea ocazia sa inveti foarte multe lucruri despre promovarea online si despre afaceri, aceasta conferinta iti ofera si o muiltime alte beneficii.

* Vei putea afla care sunt cele mai eficiente campanii de promovare

* Vei avea exemple practice de oameni care chiar au reusit in business-uri online si nu numai

* Vei cunoaste speakeri gata sa iti raspunda la intrebari

* Vei invata ce inseamna GDPR, cum influenteaza campaniile de promovare

* Vei avea o ocazie extraordinara sa iti cresti reteaua de contacte, la pauza de networking de la conferinta.

La conferinta vei avea ocazia sa o cunosti si pe Raluca Radu, Country Manager la Answear Romania si owner al MTH Digital. Vei putea sa ii pui intrebari si sa afli din experienta ei ce inseamna targetarea si cu ce te ajuta aceasta la cresterea afacerii tale.

Cine este Raluca Radu?

Raluca Radu este o femeie de business cu o experienta impresionanta in zona e-commerce si marketing online. Este fondatoarea companiei MTH Digital, companie specializata pe marketing digital de performanta, dar reprezinta si Answear Romania in calitate de Country Manager.

De asemenea, Raluca este lector si consultant in zona de strategie online si cofondator GPeC - cel mai important eveniment national din aria e-commerce.

Pe langa Raluca, la conferinta "Targetare si Campanii Eficiente" vor fi prezenti si alti speakeri experti in domeniul online. Astfel, vei avea ocazia perfecta sa compari performantele lor si sa vezi ce metode functioneaza pentru tine.

Vrei sa inveti cum sa-ti cresti rapid si sigur afacerea? Participa si tu la conferinta "Targetare si Campanii Eficiente". Inscrie-te cu ajutorul formularului ce il gasesti pe pagina conferintei.

Evenimentul este sustinut de sponsorii Answear, Savescu & Asociatii, SEOmark.ro si de partenerii media Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, LivePR, Portal Management, Woman2Woman.ro, Profitinfo.ro, RisCo, Ziare.com.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Conferinta Targetare Campanii Eficiente, #Raluca Radu MTH Digital , #afaceri online