Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Afaceri > producatori
<>39 / 45 stiri
A   A   A

A inceput productia de serie a primului tractor 100% romanesc, conceput la Reghin

A inceput productia de serie a primului tractor 100% romanesc, conceput la Reghin
Foto: Facebook/IRUM Reghin
IRUM Reghin a inceput productia de serie a primului tractor 100% romanesc, conceput si construit de inginerii societatii, lansat in toamna anului trecut la INDAGRA, la 15 ani de la disparitia productiei de tractoare din Romania.

"Pentru acest tractor agricol este un interes foarte mare, acum am reusit sa trecem al productia de serie. L-am promovat deja si in Ungaria, luna viitoare vom livra primele bucati si in Ungaria si sa speram ca succesul va continua", a declarat, marti, directorul general al IRUM Reghin, Mircea Oltean.

Compania este recunoscuta in special ca producator de tractoare si utilaje forestiere, insa dupa inceperea productiei de tractoare TAG sub licenta Belarus, in urma cu 10 ani, IRUM este perceputa si ca producator de utilaje agricole, iar din acest motiv, in anul Centenarului Marii Uniri, a fost lansat si primul tractor 100% romanesc.
Tractorul agricol romanesc a fost conceput in primul centru de cercetare-dezvoltare pentru utilaje agricole si forestiere din Romania, iFOR, inaugurat in septembrie 2015 la IRUM, in urma unei investitii de aproape 12 milioane de lei.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

IRUM Reghin a fost fondata in 1953 si a devenit o societate cu capital complet privat in anul 1999, cand societatea Maviprod a preluat-o si a mentinut obiectul principal de activitate prin fabricarea de masini si utilaje dedicate industriei forestiere.
Facebook ShareTweet
 Marti, 10 Septembrie 2019, ora 14:43
 Sursa:AGERPRES

 Articol citit de 8380 ori

Citeste si: