5 motive pentru a implementa un soft de salarizare in compania dumneavoastra

Advertorial
Miercuri, 14 Noiembrie 2018, ora 17:04
9631 citiri
5 motive pentru a implementa un soft de salarizare in compania dumneavoastra

Stiti care este una dintre problemele cele mai mari din departamentul de salarizare al companiei dumneavoastra? Raspunsul este: volumul mare de munca, in principal sarcinile repetitive.

In fiecare zi, departamentul de salarizare primeste cereri din partea angajatilor, de la avansuri pentru salarii la adeverinte pentru credite bancare. De asemenea, trebuie procesate formularele de concedii medicale si emise rapoartele de cheltuieli cu salariile pe care le solicita echipa manageriala.

Din fericire, aceasta problema are o solutie moderna, eficienta si profesionala: un soft de salarizare. Programul de calcul salarii WizSalary dezvoltat de Wizrom Software a fost conceput ca un instrument de lucru pentru activitatea zilnica a departamentelor de salarizare din cadrul IMM-urilor.

WizSalary - un program de salarizare, numeroase posibilitati de utilizare

Acesta este mai mult decat un simplu program de payroll. Este o suita software completa, conforma cu cerintele GDPR si cu legislatia din Romania privind relatiile de munca.

In fiecare zi, WizSalary este utilizat pentru administrarea a peste 25% din angajatii din mediul privat din Romania.

De la manageri la angajatii din departamentul de salarizare, programul de calcul salarii WizSalary ofera instrumente de lucru si informatii corecte ori de cate ori este nevoie:

* Pregatirea declaratiilor pentru impozitul pe salarii

* Generarea documentelor legate de rapoartele de munca (contract de munca, acte aditionale etc.)

* Crearea organigramei

* Pregatirea de rapoarte privind cheltuielile cu salariile.

De ce sa alegeti softul de salarii WizSalary?

1. Calcul corect si rapid al salariilor

In ultimele zile dinainte de achitarea salariilor, departamentul de salarizare din cadrul companiei dumneavoastra este extrem de solicitat. Fiecare salariu trebuie calculat cu atentie tinand cont de:

* Concediile de odihna sau medicale

* Pontajul pentru fiecare angajat, cu eventuale ore suplimentare efectuate

* Retinerile din salariu (executari silite, pensie alimentara, alte retineri).

Softul de salarizare WizSalary efectueaza toate aceste calcule intr-un timp foarte scurt, pentru toti angajatii si fara erori.

De asemenea, programul de salarii genereaza si fluturasul de salariu detaliat, disponibil in varianta tiparita pe hartie securizata, accesabil online prin modulul self-service sau transmis pe email (fisier protejat cu parola).

2. Actualizarea automata a procentelor contributiilor sociale si impozitelor

Modificarile frecvente in legislatia muncii din Romania reprezinta una din principalele probleme pentru angajatii din departamentele de salarizare. Toate calculele pentru obtinerea valorii salariului net trebuie refacute de la zero.

In programul de payroll WizSalary modificarile legislative sunt implementate automat, prin actualizari care modifica valorile contributiilor sociale si ale impozitelor.

Astfel, in ziua achitarii salariului, aveti siguranta ca s-au virat toate sumele catre bugetul de stat, fara nicio eroare de calcul.

3. Control permanent asupra cheltuielilor de HR

Un manager informat este un manager care poate lua decizii strategice la momentul oportun. Situatia cheltuielilor cu salariile este la fel de importanta ca si cea privind cheltuielile operationale, cu materia prima si cu serviciile prestate de furnizori.

In softul de salarizare WizSalary puteti genera cu usurinta rapoarte clare privind cheltuielile de HR:

* Pentru intreaga companie;

* Pentru un anumit departament sau punct de lucru;

* Evidente istorice sau comparative privind evolutia cheltuielilor de salarizare.

4. Generarea rapida a rapoartelor solicitate de autoritati

Declaratia 112, adeverinte de salariu, adeverinte pentru cresterea si ingrijirea copilului - toate aceste documente trebuie pregatite in formate standard agreate de autoritati sau diferite institutii.

Pe langa verificarea corectitudinii informatiei, angajatii din departamentul de salarizare trebuie sa se asigure ca utilizeaza modelul de formular in vigoare la momentul respectiv.

Programul de calcul salarii WizSalary primeste actualizari continue care includ si modelele de formulare necesare in activitatea departamentului de salarizare. Orice document emis de departament va fi in conformitate cu formatul impus de institutia/autoritatea care il solicita.

5. Realizarea unui plan de angajari coerent, pe termen scurt si lung

Cum vedeti evolutia companiei dumneavoastra? Doriti sa cresteti cota de piata intr-un teritoriu bine definit? Sau doriti sa va diversificati gama de produse si servicii? Oricare ar fi directia in care va indreptati, trebuie sa aveti in vedere cum va evolua organigrama companiei pentru a acoperi toate posturile necesare.

Rapoartele de cheltuieli cu salariile generate de softul de payroll WizSalary alaturi de prognozele financiare privind profiturile si amortizarea investitiilor va vor ajuta sa creati un plan de angajari corelat cu pozitia financiara a companiei si cota de piata.

WizSalary este un instrument de afaceri indispensabil pentru orice IMM care doreste sa isi consolideze pozitia pe piata printr-o strategie eficienta de angajari si salarizare.

Solicitati o oferta personalizata la adresele de email sales@wizrom.ro si office@wizrom.ro sau la numarul de telefon +40 742 035 496.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#program calcul salarii, #soft salarizare , #salariati