5 argumente pentru a include serviciile SEO in strategia ta de marketing online

Marti, 13 Februarie 2018, ora 10:40
1947 citiri
5 argumente pentru a include serviciile SEO in strategia ta de marketing online

Anunturile platite pe Google ofera o vizibilitate marita pentru cuvintele tale cheie principale, insa combinat cu o buna strategie SEO iti va permite sa obtii rezultate maxime.

Serviciile SEO iti ofera o buna si relevanta pozitionare pentru motoarele de cautare si de aceea este vital ca site-ul tau sa ofere informatii de calitate si relevante.

Construirea unui site care sa indeplineasca toate aceste criterii nu se intampla peste noapte, dar investitia pe termen lung merita atunci cand va ganditi la toate beneficiile.

Motivele pentru a apela la serviciile SEO:

1. SEO te poate ajuta la imbunatatirea scorului de calitate al cuvintelor targhetate prin AdWords

Stiai ca scorul de calitate si continutul din site-ul tau merg mana in mana si e un indicator al performantei campaniilor AdWords?

O strategie SEO sanatoasa include crearea de pagini de destinatie sau landing pages pentru produsele sau serviciile care le oferi si utilizarea cuvintelor cheie relevante in aceste pagini.

Traficul va fi legat de continutul paginii de destinatie prin informatii relevante si astfel, Scorul de Calitate va fi mai mare, ceea ce inseamna ca va reduce costul pe click si creste performanta anunturilor din campaniile de Google AdWords.

2. O strategie SEO poate creste numarul de vizitatori

O crestere a numarului de vizitatori creste posibilitatea de vanzare. O optimizare SEO a site-ului te ajuta sa obtii o pozitie buna in cautari. O crestere a traficului web va indica, de asemenea, motoarelor de cautare ca site-ul tau este respectat si te ajuta sa pozitionezi site-ul tau ca lider pe nisa ta.

3. SEO poate ajuta in strategia de marketing online

  • Daca in strategia ta de marketing online incluzi serviciile SEO, poti imbunatati traficul semnificativ;
  • Cuplarea SEO si retargeting-ul poate creste gradul de brand awareness;
  • De asemenea, se pot folosi informatii din strategia de SEO pentru a ajusta campaniile PPC. Daca sunt cuvinte cheie care functioneaza bine pentru o cautare organica, aceste cuvinte cheie se pot adauga in campaniile platite si poti testa daca performanta se imbunatateste sau nu.

4. Serviciile SEO ajuta la construirea unui brand

Serviciile SEO te ajuta sa fii cunoscut deoarece site-ul tau apare in rezultate relevante ale cautarii.

Daca potentialii clienti vad site-ul tau afisat pe prima pagina, pe langa faptul ca esti vizibil ei vor presupune ca esti printre cei mai mari si cei mai buni din industria respectiva.

Titlul si descrierea site-ului care apare in rezultatele cautarii pot, de asemenea, sa iti consolideze brand-ul, comunicand in acelasi timp un mesaj de marketing care ii va incuraja sa faca click.

5. SEO poate imbunatati conversiile offline

50% dintre toate cautarile sunt efectuate pentru afecerile locale care doresc sa viziteze un magazin in aceea zi.

Daca site-ul tau a apelat la serviciile SEO locale, vei avea inregistrari consecvente si informatii de afaceri pe web, care includ numele companiei, orele de functionare, adresa si numarul de telefon - toate informatiile care il fac mai usor de accesat.

Concluzii:

Optimizarea pentru motoarele de cautare ar trebui sa faca parte din strategia de marketing globala, dar singura, nu poate atinge intregul potential de marketing.

SEO trebuie sa fie integrat in mixul tau de marketing prin e-mail, social media sau altele.

Toate aceste tehnici, daca sunt executate bine, se pot completa reciproc, rezultand intr-o crestere semnificativa a brand awareness-ului.

Pentru mai multe informatii despre serviciile SEO sau gestionarea de campanii de marketing online vizitati site-ul nostru: http://optimpro.ro/.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#servicii SEO marketing online , #afaceri online