3 trucuri utile cand alegi mobilier de birou la comanda. Ghid practic

Advertorial
Joi, 31 Ianuarie 2019, ora 12:35
10551 citiri
3 trucuri utile cand alegi mobilier de birou la comanda. Ghid practic

Printre pilonii de baza ai unei afaceri de succes se afla si un cadru de lucru confortabil si primitor. Alegerea unui mobilier de birou la comanda este esentiala atat pentru angajati, cat si pentru potentialii clienti si parteneri de afaceri, motiv pentru care calitatea trebuie sa fie cuvantul cheie.

Desi mobilierul la comanda reprezinta o solutie buna, totusi deciziile nu trebuie luate inainte sa te informezi.

Exista cativa pasi pe care trebuie sa ii bifezi pe lista ta inainte de a cauta o firma specializata si de a apela la serviciile ei.

1. Gandeste-te la tipul de mobilier pe care ti-l doresti

Nu poti sa apelezi la o firma care se ocupa de mobila la comanda pana cand nu stii exact cum iti doresti sa arate spatiul de lucru. Cauta pe internet, in reviste de specialitate pentru a vedea piese de mobilier care te-ar putea inspira.

Ia in considerare atat avantajele, cat si dezavantajele fiecarui tip de material de la rezistenta in timp pana la pret.

Analizeaza cu atentie spatiul in care urmeaza sa pui mobilierul de birou si gandeste-te si la nevoile afacerii tale. Orientativ, fa cateva masuratori in locul in care vrei sa amenajezi noul spatiu de lucru.

Desi se va ocupa de acest pas echipa de mesteri, este indicat sa ai si tu cateva idei. Pana la urma, tu vei decide locul si modul in care va fi instalat mobilierul office.

2. Stabileste bugetul

Nu te grabi sa faci mobilier de birou la comanda pana nu ai stabilit si bugetul de care dispui.

Daca vrei sa faci economii, trebuie sa vorbesti de la inceput cu o echipa de profesionisti si sa hotarati impreuna tipurile de materiale folosite pentru fabricarea mobilei. Este posibil sa fi nevoit sa renunti la anumite accesorii care nu iti sunt de folos.

In acest caz, cel mai bine este sa alegi o firma care iti ofera ajutor de la inceput pana la final. Alege un producator care are incluse in pachet mai multe servicii, astfel incat sa economisesti atat bani, cat si timp.

Ai nevoie de o firma care asigura consultanta de specialitate, design personalizat si proiectare, executie, livrare si montaj, adica o gama completa de servicii, precum Mobilier-birou.ro.

3. Cauta o firma de mobilier de birou la comanda de incredere

Nu te poti lasa pe mana oricui atunci cand vine vorba despre realizarea mobilierului de birou la comanda. Ai nevoie de o firma cu un portofoliu bogat si cu mai multi ani de experienta in domeniu.

Daca simti de la primele discutii ca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu cei care urmeaza sa iti creeze mobilierul, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte daca sa bati palma cu ei ori nu.

Daca simti ca ti se vor satisface si cele mai inalte standarde, atunci esti pe drumul cel bun. Mai trebuie sa te asiguri daca vei primi garantii pe materiale si daca ti se vor prezenta facturi. Poti avea incredere daca ti se va vorbi deschis despre pretul final, nu pe ocolisuri.

Acum ca stii cum sa faci alegeri bune legate de mobilierul de birou la comanda, nu mai sta pe ganduri, ci cere o oferta personalizata pentru spatiul tau office.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#mobilier birou, #mobila birou comanda , #firma