Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Adrian Tutuianu > stiri Adrian Tutuianu
A   A   A

Liderii PSD se ridica in sprijinul lui Tudose: Ar fi sinucidere politica o noua schimbare de Guvern

Liderii PSD se ridica in sprijinul lui Tudose: Ar fi sinucidere politica o noua schimbare de Guvern
Foto: Facebook / Adrian Tutuianu
Seful PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, fost ministru al Apararii, confirma ca liderii PSD au cerut un Comitet Executiv National al partidului luni, in regim de urgenta, din cauza tensiunilor dintre Dragnea si Tudose.

Tutuianu face apel la pesedisti sa "stranga randurile" si spune ca o noua schimbare a Guvernului ar reprezenta o "sinucidere politica", intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Sunt ingrijorat cu privire la evolutiile interne din partid si cred ca ne aflam intr-un moment de rascruce. Performantele economice inregistrate in anul 2017, cresterile de salarii si pensii si alte lucruri bune ale guvernarii au fost, in buna parte, anulate de conflictul intern.

Consiliile Judetene, primarii, oamenii din judete au nevoie de un guvern care sa le sprijine proiectele. #Romania are nevoie de stabilitate pentru a continua sa se dezvolte. Oamenii asteapta de la noi rezultate, locuri de munca mai bine platite, autostrazi, scoli, spitale etc. Nu cred ca putem sa o luam mereu de la capat din 6 in 6 luni.
Ar fi sinucidere politica pentru Partidul Social Democrat o noua schimbare de guvern. O demisie a Primului Ministru sau o noua motiune de cenzura impotriva propriului guvern ar duce partidul din nou la mana presedintelui Iohannis (pentru desemnarea premierului) si la un vot in Parlament, ambele situatii creatoare de incertitudini", avertizeaza Adrian Tutuianu.

"Trebuie sa dam dovada de responsabilitate si sa constientizam gravele prejudicii de imagine pe care le poate inregistra partidul, precum si riscul aruncarii tarii in instabilitate politica. Este datoria noastra sa fim lucizi.

Trebuie sa strangem randurile, sa analizam care este cea mai buna solutie pe baza unei decizii colective si democratice, facand apel la toti oamenii competenti care pot da un plus actului de guvernare. Nu sunt de acord sa sacrificam partidul si guvernarea pentru rafuielile si ambitiile personale ale unor lideri!", a mai scris fostul ministru al Apararii.
Tutuianu, care si-a dat demisia de la MApN, in septembrie 2017, la cererea lui Liviu Dragnea si a premierului Tudose, din cauza unei asa-zise gafe de comunicare, face parte acum din membru al Comisia pentru cercetarea abuzurilor si combaterea coruptiei din Parlament.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Sambata, 13 Ianuarie 2018, ora 16:45

 Articol citit de 7058 ori

Citeste si: