Dupa Geoana, Dancila l-a chemat la Guvern si pe Adrian Nastase

Joi, 30 Mai 2019, ora 20:19
10271 citiri
Dupa Geoana, Dancila l-a chemat la Guvern si pe Adrian Nastase
Foto: captura video Realitatea Tv

Viorica Dancila, ajunsa la conducerea PSD dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, a schimbat cu 360 de grade politica de conducere a fostului sau sef. Si atat de mult s-a intors pana cand a ajuns la fostii lideri ai PSD - Mircea Geoana si Adrian Nastase.

Geoana a fost vazut miercuri la Guvern, Dancila anuntandu-l ca este bine-venit sa se intoarca in partid. El a refuzat, insa, spunand ca planurile sale "planurile mele imediate nu includ revenirea in politica militanta".

Joi a fost randul lui Adrian Nastase sa vina la Guvern pentru o intalnire cu Dancila. Fostul lider PSD, care are in continuare interdictia de a ocupa functii publice si de a alege dupa condamnarea la inchisoare, a stat o ora la discutii cu premierul.

Adrian Nastase nu a facut declaratii de presa la plecarea de la Guvern, insa vizita vine la doua zile dupa ce fostul detinut a anuntat pe blogul sau ca alaturi de fostul senator PSD Octav Cozmanca si alti actuali si fosti lideri ai partidului va constitui un grup de sprijin ca urmare a rezultatelor la alegerile europarlamentare.

Tot joi, la Palatul Victoria, a ajuns si Calin Popescu Tariceanu, alaturi de Marcel Ciolacu, noul presedinte al Camerei Deputatilor, in locul lui Liviu Dragnea, si secretarul general ALDE, Daniel Chitoiu. Cei trei au pararsit sediul Guvernului la cateva minute dupa ce acolo a ajuns Adrian Nastase, fost lider PSD.

In ce o priveste pe Viorica Dancila, in aceeasi zi de marti, cand jurnalistii i-au atras atentia ca e posibil ca PSD sa se fi plasat de partea gresita a istoriei daca ne uitam la problemele penale ale presedintilor de partid, aceasta insista ca nu ar fi asa.

"Nu as vrea aceasta eticheta lipita partidului, si la alte partide sunt oameni cu probleme penale. Eu pot sa afirm cu certitudine ca aceste probleme trebuie sa le deconteze fiecare partid si persoana care are probleme cu justitia, nu trebuie sa le decontam toti. Am vazut anumite etichete legate de coruptie, de hoti...Nu am avut niciodata nicio problema. Cei care au sa si le rezolve", spunea Dancila.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Adrian Nastase Guvern Dancila , #PSD
Comentarii
Poza rautzu
rautzu
rank 5
Poza Iohannis1
Iohannis1
rank 3
Adrian Nascase este gata sa puna umarul sa impinga caruta pezdista