Mititelu loveste din nou! Dovada ca FIFA n-a cerut dezafilierea Craiovei

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 16:16
3602 citiri
Mititelu loveste din nou! Dovada ca FIFA n-a cerut dezafilierea Craiovei

Dupa ce oficialii UEFA au recunoscut ca nu au exercitat niciun fel de presiuni asupra Federatiei Romane de Fotbal (FRF) pentru dezafilierea Universitatii Craiova, a venit si randul celor de la FIFA sa faca acelasi lucru.

Finantatorul "Stiintei", Adrian Mititelu, a publicat marti o adresa semnata de FIFA in care reprezentantii Departamentului juridic al FIFA se dezic de hotararea luata de forul condus de Mircea Sandu.

Redam integral comunicatul oltenilor:

"Dupa ce pe 7 octombrie, UEFA s-a delimitat ferm de FRF prin adresa trimisa catre FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, spunand raspicat ca "UEFA nu a exercitat niciun fel de presiuni asupra FRF in acest caz; acest caz ridica o problema de dimensiune nationala care, in consecinta, este de competenta FRF, in baza autonomiei sale de organizare si tinand cont de legislatia in vigoare in momentul de fata in Romania", astazi, FIFA a reconfirmat punctul de vedere al UEFA.

Astfel, prin adresa semnata de cei mai importanti reprezentanti ai Departamentului juridic al FIFA, Marco Villiger si Oliver Jaberg, se precizeaza urmatoarele:

"Am primit corespondenta dumneavoastra, din 20 septembrie 2011 cu privire la excluderea provizorie a clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA din FRF.

In acest context, dorim sa va informam ca aceasta pare sa fie o problema interna si cu amabilitate va facem trimitere la adresa trimisa dumneavoastra de catre UEFA pe 7 octombrie 2011".

Asadar, ambele foruri fotbalistice, FIFA si UEFA confirma faptul ca nu au existat niciun fel de presiuni din partea lor catre FRF in ceea ce priveste excluderea FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, in baza regulamentelor forului european, respectiv mondial, iar Federatia Romana de Fotbal era si este obligata sa respecte legislatia in vigoare din Romania, nerespectarea sa, dovedita de catre clubul nostru, cu atat mai mult cu cat FC UNIVERSITATEA CRAIOVA nu s-a judecat niciodata cu FRF, dovedind abuzul produs de FRF, cu un prejudiciu imens!

FC UNIVERSITATEA CRAIOVA"

Adrian Mititelu a declarat ca are mai multe dovezi privind modul ilegal in care a fost dezafliata Universitatea Craiova si chiar a prezentat in ultima perioada documente care ridica mari semne de intrebare privind actiunile Federatiei Romane de Fotbal.

Clubul oltean a fost dezafiliat dupa ce Adrian Mititelu a apelat la instantele civile pentru a rezolva litigiul cu Victor Piturca, Mircea Sandu sustinand ca acesta a inalcat regulamentele FRF.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova, #Craiova dezafiliata FRF, #FRF Craiova FIFA , #Universitatea Craiova